Tippek szombati PL meccsekhez


Burnley2.43  döntetlen3.30  Leicester City3.05

A szezon közepén még úgy tűnt, hogy a Burnley viszonylag simán bennmarad, ehelyett inkább a Leicester bennmaradása tűnik valószínűbbnek. A hazai csapat legutóbbi hét bajnoki meccséből csak egyet tudott megnyerni, míg a vendégek zsinórban hármat is behúztak.

Kiesési rangadó ez a javából és a hazai pálya előnye miatt a Burnley otthon tart majd egy pontot.

Tipp: Danny Ings gól @ 2.80

Eredmény tipp: Burnley-Leicester City 1-1 @ 6.50

 

Crystal Palace2.05  döntetlen3.30  Hull City4.00

Crystal Palace v Manchester City - Premier League : News Photo

Négymeccses győzelmi széria szakadt meg múlt héten azzal, hogy a Palace hazai pályán kapott ki 2-0-ra a West Bromtól. Még így is jóval esélyesebb a hazai csapat, hiszen a vendégek a megszerezhető 18 pontból mindössze kettőt tudtak megszerezni.

A Palace valószínűleg tovább löki a kiesés felé a Hullt, ugyanakkor 13 meccs alatt csak egyszer fordult elő, hogy Pardew fiai ne kaptak volna gólt, úgyhogy szombaton nagy eséllyel mindkét csapat betalál.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.97

Eredmény tipp: Crystal Palace-Hull City 2-1 @ 9.00

 

Newcastle United2.35  döntetlen3.25  Swansea City3.25

Newcastle United v Tottenham Hotspur - Premier League : News Photo

Zsinórban hat bajnokit veszített el a Newcastle, ebből hármat a St James’s Parkban, szóval lehet a hazai pálya előnyéből inkább afféle hátrány lesz majd szombat délután a türelmetlen szurkolók miatt. A másik oldalon  Wilfried Bony és Bafetimbi Gomis nélkül lépnek majd pályára a vendégek és a két támadó nélkül elég foghíjas elöl a Swansea, szóval itt a nagy lehetőség a hazaiak előtt, hogy véget vessenek a szégyenteljes sorozatnak.

Kevés gólt és döntetlent várok ettől a meccstől.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.67

Eredmény tipp: Newcastle United-Swansea City 1-1 @ 6.30

 

Queens Park Rangers2.28  döntetlen3.45  West Ham United3.20

Queens Park Rangers v Chelsea - Premier League : News Photo

A West Ham is hasonlóan siralmas formában van, mint a Newcastle, viszont a QPR igen pofás otthoni statisztikával rendelkezik. A vendégek nagyon régóta nyeretlenek idegenben, már csak ezért is a Queens Park tűnik befutónak.

Charlie Austin roppant hasznosan játszik: a QPR góljainak 55%-a nem született volna meg nélküle. Nem lenne meglepő, ha eredményes volna szombaton.

Tipp: Charlie Austin lövi az első gólt @ 4.90

Eredmény tipp: Queens Park Rangers-West Ham United 2-1 @ 8.50

 

Stoke City1.90  döntetlen3.40  Sunderland4.50

Stoke City v Southampton - Premier League : News Photo

Nem gyakran fordul elő, hogy a Stoke bármelyik meccse 2,5 gól feletti góllal kecsegtet, de a Sunderland ingatag formája miatt ez egy egészen jó opciónak tűnik. Jó formában van a hazai csapat, a múlt héten igen szép győzelmet arattak a Southampton ellen, míg a vendégek 4-1-re kikaptak a Palace-tól.

Mame Biram Diouf zsinórban három meccsen is eredményes volt, szerintem szombaton is gólt lő majd, hozzásegítve a Stoke-ot egy újabb győzelemhez.

Tipp: Mame Biram Diouf gól @ 3.05

Eredmény tipp: Stoke City-Sunderland 3-1 @ 15.00

 

West Bromwich4.00  döntetlen3.50  Liverpool1.98

Liverpool v Newcastle United - Premier League : News Photo

Meglehetősen demoralizáló hétvégén van túl a Liverpool és most ahhoz a West Bromhoz látogatnak, amely elkezdett végre keményen küzdeni.

A vörösök a múlt heti FA-kupa vereség előtt két bajnokit is megnyertek zsinórban, viszont a West Brom otthonában nagyon rég nem nyertek és úgy gondolom, hogy ez nem most fog megváltozni.

Tipp: Gólok 3,5 felett @ 3.40

Eredmény tipp: West Bromwich-Liverpool 2-2 @ 14.00