Tippek szombati PL meccsekhez


Crystal Palace 1.92, the draw 3.50, West Bromwich 4.25

Annak ellenére, hogy a West Brom játéka inkább hasonlít egy középcsapatéhoz, mintsem egy olyan gárdáéhoz, amelyik a kiesés ellen küzd; Tony Pulis fiai komoly bajba kerülhetnek, ha továbbra sem tudnak majd pontot szerezni. 

A hazaiak számára gyakorlatilag már minden olyan meccset kötelező megnyerni, melyet nem az első hat helyezett csapat valamelyikével vívnak, különben könnyen a másodosztályban találhatják magukat a következő szezonban. Ugyanakkor a Palace kiváló formában van, múlt szombaton például simán verték 4-1-re a Sunderlandet, míg aktuális ellenfelük a sereghajtó Leicester City házigazdájaként kapott ki 3-2-re. 

Mindez nem sok jót sejtet a vendégek szempontjából, a hazaiak jóval esélyesebbnek tűnnek. 

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.88

Eredmény tipp: Crystal Palace-West Bromwich 2-1 @ 8.00

 

Everton 1.68, the draw 3.75, Burnley 5.50

Swansea City v Everton - Premier League : News Photo

A topcsapatok ellen igen jó eredményeket produkál a Burnley és ennek tudatában elég csábítónak tűnik a győzelmükre kínált 5,50-es odds. Egyébként meg kiesőhelyen áll a gárda, ezt semmiképp se felejtsük el.

Közben az Everton lehet az a csapat, amely bizonyíthatja, hogy az Európa Ligából kiesés jótékonyan hat a teljesítményre: azóta ugyanis veretlenek maradtak tétmeccsen (két győzelem és egy döntetlen). Aktuális ellenfelük utoljára a Manchester City ellen tudott gólt szerezni, így aztán elég valószínű, hogy a hazai pályán igen jó teljesítményt nyújtó Everton otthon tartja a három pontot. Ugyanakkor Danny Ings játékában – csapata csapnivaló teljesítményének ellenére – benne van a gól, így aztán nem kizárt, hogy szombat délután újra eredményes lesz.

Tipp: Danny Ings gól @ 3.85

Eredmény tipp: Everton-Burnley 2-1 @ 8.00

 

Leicester City 2.10, the draw 3.45, Swansea City 3.65

Swansea City v Everton - Premier League : News Photo

A Leicester bravúros győzelme a West Brom ellen reményt adhat arra, hogy talán sikerül megőrizniük első osztályú tagságukat. A vendégeknek pedig még van némi esélye arra, hogy európai kupaindulást érő helyen végezzenek (bár nem túl nagy).

Tehát a Swansea-nek van miért küzdenie, ugyanakkor Bafetimbi Gomis kidőlése érzékenyen érintheti őket.

A Leicester pedig egy olyan csapat, amely a végsőkig küzd majd a bentmaradás érdekében így aztán a pontosztozkodás tűnik a legvalószínűbbnek.

Tipp: Gylfi Sigurdsson gól @ 4.80

Eredmény tipp: Leicester City-Swansea City 1-1 @ 6.50

 

Stoke City 3.47, the draw 3.30, Southampton 2.22

Queens Park Rangers v Southampton - Premier League : News Photo

A Stoke sokáig még az európai kupaindulást érő helyezésekkel kacérkodott, de aztán egyre kevesebb pontot gyűjtöttek és így viszonylag hamar értelmét vesztette az álmodozás. Ennek ellenére tagadhatatlanul jó szezont fut a Stoke City és ha sikerül Bojant megtartaniuk a következő szezonban és jól tudnak majd erősíteni, akkor továbbra számolni kell majd Mark Hughes legényeivel.

A hazai győzelemért kínált szorzó igen comobos és ez nem véletlen. A hatodik helyezett Southampton legutóbbi öt meccséből csupán egyet veszített el. Még mindig van esélyük arra, hogy az első négyben végezzenek, így mindent megtesznek majd azért, hogy elvigyék a három pontot.

Mindezek ellenére inkább a döntetlen tűnik sanszosnak.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.62

Eredmény tipp: Stoke City-Southampton 1-1 @  6.40