Tippek szombati PL meccsekhez


Chelsea1.22  döntetlen6.50  West Brom15.00

A Chelsea győzelmére kínált odds jól tükrözi az erőviszonyokat: a hazaiak az egyetlen veretlen csapat a mezőnyben. Ugyanakkor Alan Irvine fiai már raboltak pontot a MU-tól és a Spurstől is és Saido Berahino játéka még okozhat örömteli perceket a vendégeknek.

Akárhogy is, az egyetlen értelmes tipp erre a párosításra a hazai győzelem és miközben a Chelsea nem mindig rendez gólfesztivált nála gyengébb csapatok ellen, könnyen lehet, hogy végül 3,5 felett lesz a gólok száma.

Tipp: Gólok száma 3,5 felett @ 2.43

Eredmény tipp: Chelsea-West Brom 3-1 @ 10.00

 

Everton1.84  döntetlen3.70  West Ham4.40

Kicsit megtorpant a West Ham, az előző két fordulóban kétszer is csak az ikszig jutottak. Nyolc meccsből csak egyet veszítettek el, akkor a Mancheter Unitedtől kaptak ki, de az a vereség inkább a balszerencse számlájára írható.

Az Everton nélkülözni kényszerül Leighton Baines játékát, de míg az eredmények alapján a vendégek tűnnek esélyesebbnek, a hazai pálya előnye miatt inkább az Everton sikere esélyesebb.

Tipp: Romelu Lukaku gól bármikor @ 2.28

Eredmény tipp: Everton-West Ham 2-1 @ 8.50

 

Leicester City2.08  döntetlen3.40  Sunderland3.75

A Southampton elleni vereséggel már hat fordulója tart a Leicester nyeretlenségi sorozata, utoljára a MU elleni 5-3 alkalmával örülhettek győzelemnek (az is durva meglepetés volt). Nigel Pearson tanítványai jó ideje képtelenek pontot szerezni és nem valószínű, hogy most nyerni fognak, az iksz sokkal valószínűbbnek tűnik.

A Sunderland eredményei egészen jól alakulnak mostanában, bár csak három ponttal gyüjtöttek többet házigazdájuknál.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.79

Eredmény tipp: Leicester City-Sunderland 2-2 15.00

 

Manchester City1.37  döntetlen5.20  Swansea City8.35

A Manchester City épp elég pontot hullajtott már eddig a bajnokságban ahhoz, hogy elbizonytalanítson minket: vereség a Stoke, Newcastle és West Ham ellen, plusz egy döntetlen a QPR-al szemben.

Az ötödik helyezett Swansea hazai pályán verte az Arsenalt a válogatott meccsek miatti szünet előtt, de idegenben már régóta nyeretlenek.

Tipp: Gylfi Sigurdsson gól @ 5.25

Eredmény tipp: Manchester City-Swansea 2-1 @ 7.50

 

Newcastle United1.83  döntetlen3.65  Queens Park Rangers4.55

Hihetetlen, de igaz: Alan Pardew Newcastle-je, öt tétmeccset nyert zsinórban.  Mindeközben a QPR ugye pontot rabolt a  Manchester City-től, de nyolcs meccsből csak egyet nyertek.

A hazaiak kétségtelenül remek formában vannak, de mindkét csapat fejlődött a szünet alatt, szóval egy döntetlen nem is tűnik olyan lehetetlennek a St James’s Parkban.

Tipp: Charlie Austin gól @ 3.25

Eredmény tipp: Newcastle United-Queens Park Rangers 1-1 @ 7.00

 

Stoke City1.67  döntetlen3.85  Burnley5.50

A Spurs otthonában aratott győzelemmel hétre gyarapodott a Stoke négy meccs alatt szerzett pontjainak száma. Ennél a párosításánál nehéz másra gondolni, mint a hazai győzelemre.

A Burnley végre nyerni tudott az előző fordulóban, de figyelembe véve általános teljesítményüket, nem sok esélyük van most.

Tipp: Gólok száma 2,5 alatt @ 1.76

Eredmény tipp: Stoke City-Burnley 1-0 @ 6.75