Tippek szombati PL meccsekhez


Burnley 2.45  döntetlen3.35  Hull City 3.00

A Burnley az egyetlen olyan csapat, amely nem nyert még bajnokit ebben a szezonban, viszont a túléléshez ez édeskevés. Az Arsenaltól ki lehet kapni idegenben, de Sean Dyche fiainak most már tényleg égető szükségük van a három pontra.

Ugyanakkor nem túl valószínű, hogy pont a Hull City ellen szerzik meg első győzelmüket, a vendégek ugyanis a nagycsapatok ellen is rendre jól játszanak. Eredményeikben dominálnak a döntetlenek, és simán benne van, hogy most is leikszelnek.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.81

Eredmény tipp: Burnley-Hull City 1-1 @ 6.75

 

Manchester United1.30  döntetlen5.65  Crystal Palace10.50

Egy David Moyes vezetésével lejátszott szezon után megtanultuk, hogy a MU-ra nem érdemes sok pénzt rakni és igazából ez Louis Van Gaal érkezése után sem nagyon változott meg.

A legutóbbi válogatott szünet óta a megszerezhető kilenc pontból mindössze kettőt gyűjtött a Manchester United, ráadásul a győzelmükért kínált 1.30-as odds sem túl combos. Persze ez nyilván az ellenfél, és a hazai pálya előnye miatt alakult így.

Tipp: Angel Di Maria gól @ 2.75

Eredmény tipp: Manchester United-Crystal Palace 3-1 9.50

 

Southampton1.42  döntetlen4.75  Leicester City8.00

A Manchester United 5-3-as legyőzése óta nem sok mindent produkált a Leicester City: öt meccsen egy pontot szereztek. Ráadásul Nigel Pearson fiai a legutóbbi három fordulóban gólt sem lőttek és bár várhatóan most majd betalálnak de nem valószínű, hogy meglepnék majd a jó formában lévő Southamptont.

A hazaiak valószínűleg rutinból lehozzák majd a meccset.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 1.69

Eredmény tipp: Southampton-Leicester City 2-1 8.00

 

West Ham1.73  döntetlen3.70  Aston Villa5.15

Legalább a hosszú gólínség megszűnt azzal a Villa háza táján, hogy múlt héten betaláltak a Tottenham ellen, bár azt a meccset is elveszítették (1-2). Eléggé padlón van az Aston Villa és Christian Benteke eltiltása nem segít rajtuk egy kicsit sem.

A West Ham formájára viszont nem lehet különösebb panasz és a múlt heti pontmentésüket elnézve a Stoke otthonában nehéz arra okot találni, hogy ne hazai győzelemre tippeljünk.

Tipp: Enner Valencia gól @ 2.32

Eredmény tipp: West Ham-Aston Villa 3-0 13.00 

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards