Tippek szombati PL meccsekhez


Arsenal1.25  döntetlen6.10  Burnley13.00

A forduló egyik legsimább hazai győzelmét hozó meccse lehet ez a párosítás és valóban nincs okunk arra, hogy akár egy pillantra is a Burnley bravúrjában gondolkodjunk. Bár az Everton ellen voltak jó pillanatai a vendégeknek, nem számolhatunk meglepetéssel.

Az ágyúsok ugyan hajlamosak botlani, de Danny Welbeck vezérletével nagy eséllyel behúzzák a szombat délutáni meccset.

Tipp: Danny Welbeck legalább két gólt lő @ 4.75

Eredmény tipp: Arsenal-Burnley 4-0 12.00

 

Chelsea1.17  döntetlen7.50  QPR19.00

A QPR jobb formában van, mint a Burnley, az oddsok alapján mégis kisebb az esély arra, hogy valamiféle bravúrt láthatunk Harry Redknapp fiaitól a Stamford Bridge-en. Az Aston Villa ellen aratott győzelem reményt adhat a vendégeknek, ugyanakkor a Chelsea csupán négy pontot szórt el eddig a szezonban és ez egyértelmű hazai győzelmet sejtet.

A QPR ért már el sikereket a Chelsea ellen és azt se felejtsük el, hogy városi rangadóról van szó. Ennek ellenére a Mourinho-ék egy kényelmes hazai meccsen gyűjthetik be a győzelemért járó három pontot.

Tipp: Gólok száma 3.5 felett 2.28

Eredmény tipp: Chelsea-QPR 4-1 15.00

 

Everton1.72  döntetlen3.80  Swansea City5.10

A hazaiak még nincsenek topformában, de legutóbbi két bajnokijukat megnyerték, és ez bőven elég ahhoz, hogy a szombat délutáni találkozó favoritjává lépjenek elő. Az öregedő Samuel Eto'o két gólt lőtt a Burnley ellen múlt héten és Lukakuval együtt egy igen veszélyesek az ellenfél kapujára.

A Swansea borzasztó nehéz délután elé néz, amely csapat egyébként a legutóbbi négy bajnoki meccsből csak egyet tudott megnyerni.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1.73

Eredmény tipp: Everton-Swansea City 2-1 8.50

 

Hull City3.90  döntetlen3.45  Southampton2.02

A Southampton remek formában van, de a Hull City háza táján sincs igazán ok a panaszra. Az Arsenaltól és a Liverpooltól is pontot raboltak, de itt egyből szembesülünk is a Hull problémájával: túl sok döntetlent játszanak és ezért nem jutnak följebb a középmezőnynél. A hazaiak részéről simán benne van a levegőben egy újabb iksz.

A Southampton jó eredményei javarészt Graziano Pelle góljainak köszönhetők, könnyen lehet, hogy szombat délután is betalál.

Tipp: Graziano Pelle gólt lő 2.25

Eredmény tipp: Hull City-Southampton 2-2 15.00

 

Leicester City2.30  döntetlen3.40  West Brom3.20

A Manchester United 5-3-as legyőzését követően nagy a csend a Leicester City háza táján, hiszen azóta a 12 megszerzhető pontból mindössze egyet gyűjtöttek be. A top csapatok ellen többnyire felszívják magukat, viszont a hasonló kaliberű gárdák ellen csak szenvednek.

A West Brom sokkal jobb formában van, és bár csábítónak tűnik a 3.40-es szorzó az ikszre, sokkal valószínűbbnek látszik a vendéggyőzelem.

Tipp: Over 2.5 goals 1.82

Eredmény tipp: Leicester City 2-1 West Brom 9.50

 

Stoke City2.40  döntetlen3.35  West Ham3.05

Legutóbbi öt meccséből négyet nyert meg a West Ham és ha ezt is behúzzák, akkor tartósan az első hatban lehetnek. Ráadásul a vendéggyőzelem igen jól is fizet.

Ugyanakkor a Stoke az egyik legkiszámíthatatlanabb csapattá vált az angol bajnokságban, simán keresztbe tehetnek a West Hamnek egy döntetlen formájában.

Tipp: Jon Walters gólt rúg 3.55

Eredmény tipp: Stoke City-West Ham 1-1 6.75