Tippek a keddi játéknaphoz


Burnley-Newcastle: Danny Ings gól – 2.85

A Burnley vajon kijött a hullámvölgyből? Jó kérdés, mint ahogy az is, hogy a hazai csapat bennmarad-e az első osztályban. Ugyanakkor a legutóbbi három meccsükön hét pontot gyűjtöttek, ami jelzésértékű.

A Burnley támadója, Danny Ings vastagon részese volt a közelmúlt sikereinek - legutóbbi két meccsén három gólt lőtt. A Newcastle viszont hosszú veretlenségi sorozat után kikapott hétvégén a West Ham vendégeként.

 

Leicester-Liverpool: Gólok száma 2,5 felett – 1.82

A Liverpool 1-0-ra nyert hétvégi bajnokiján, kérdés, hogy a Leicester ellen is kihúzzák-e kapott gól nélkül. Azonban ne legyenek kétségeink afelől, hogy a hazai csapat mindent megtesz majd annak érdekében, hogy bevegye Simon Mignolet kapuját.

A Leicester izgalmas meccsen kapott ki szombaton 3-2-re Queens Parkban - összesen 51 kapuralövést produkált a két csapat, ilyen a 2006/2007-es szezon óta nem történt a PL-ben. Ilyenformán adja magát, hogy mindkét csapat gólt szerez majd  és a Liverpool nyer (4.10), de sokkal biztonságosabb megtenni a gólok számát, mégha arra nincs is olyan magas szorzó.

 

Manchester United-Stoke: Wayne Rooney gól – 2.12

Négy tétmeccsen öt gól, illetve három találat a legutóbbi két, Stoke elleni hazain - ez Rooney mérlege. Valószínűleg ezért is mondta Louis van Gaal, hogy a MU csatára remek formában várja az aktuális találkozót.

Mindemellett a holland edző azt is hozzátette, hogy Rooney nem teljesen fitt, de mindenképpen pályára kellene lépnie Mark Hughes csapata ellen.

 

Swansea-QPR: Mindkét csapat gólt szerez – 1.84

Swansea City v Crystal Palace - Premier League : News Photo

A Swansea legutóbbi nyolc meccsén hatszor fordult elő, hogy ők, illetve aktuális ellenfeleik is gólt szereztek, míg a QPR-Leicester meccsen láthattuk, hogy Harry Redknapp fiai meglehetősen szabadon hagyják a területeket elől és hátul is.

Wilfried Bony és Charlie Austin egyaránt jó formában van, szóval elég valószínű, hogy mindkét csapat gólt szerez ma este.

 

Crystal Palace-Aston Villa: Az Aston Villa lövi az első gólt – 2.28

A Palace rendre hátrányba került legutóbbi négy meccsén, míg a Villa utolsó négy mérkőzésén három alkalommal mindig megszerezte a vezetést.

Néha a fogadó-logika ennyire egyszerű, reméljük a vendégek tartják magukat jó szokásukhoz.

 

West Brom-West Ham: West Ham győzelem – 3.05

Alan Irvine mindössze egyszer vezettte győzelemre hazai pályán a West Bromwich Albiont, amióta ő ott a menedzser.

A december kritikusnak tűnik a skót edző jövője szempontjából és mivel a West Ham győzni tudott a hétévégén, könnyen lehet, hogy most is három pontért jöttek. 

Enner Valencia sérülés után újra edzésbe állt, de még fontosabb a West Ham számára, hogy Winston Reid visszatérése a védelembe, ami roppant nagy stabilitást eredményez a vendégek hátsó alakzatában.