Tippek az utolsó Premier League fordulóra


Arsenal1.41  döntetlen4.75  West Bromwich8.25

Az Arsenalnak három pontra van szüksége ahhoz, hogy biztosítsa magának a harmadik helyzést, míg a West Brom számára gyakorlatilag tét nélküli ez a meccs. Ugyanakkor a vendégek a szezon során a Manchester United és a Liverpool ellen is bizonyították, hogy lehet számolni velük a "nagyok" ellen is.

Bár azt sem árt figyelembe venni, hogy a WBA 2010 szeptembere óta nem nyert az Arsenal ellen és ugyan az utolsó körben mindig születnek meglepetések, valószínűleg nem ez a meccs lesz az, ami miatt sokan bosszankodnak majd.

Tipp: Gólok 3,5 felett @ 2.5

Eredmény tipp: Arsenal-West Brom 3-1 @ 10.00

 

Aston Villa2.08  döntetlen3.55  Burnley3.60

Burnley v Stoke City - Premier League : News Photo

Ez akár egy kiesési rangadó is lehetne, ha Tim Sherwood nem húzta volna ki a csávából az Aston Villát még bőven az utolsó forduló előtt. A Burnley pedig pont a szezon végére került hullámvölgybe és biztos kiesőnek számít. A hazaiakban biztos mély nyomot hagyott a múlt heti, 6-1-es vereség a Southamptontól de a Burnley legutóbbi 11 meccsén mindössze két gólt szerzett, így aztán biztos nem tömik ki újra a Villát.

A Burnley legutóbb megtréfálta ellenfelét a Villa parkban, de most inkább egy döntetlen tűnik a legvalószínűbbnek.

Tipp: Danny Ings gól @ 3.20

Eredmény tipp: Aston Villa-Burnley 1-1 @ 6.50

 

Crystal Palace2.15  döntetlen3.60  Swansea City3.35

A Palace még nem tudta megverni a Swansea-t Premier League meccsen; a két gárda utolsó egymás elleni mérkőzése 1-1-es döntetlennel ért véget. A hazaiak jó formában vannak, múlt héten Liverpoolban győztek 3-1-re és már csak ezért is ők a meccs esélyesei.

A Swansea Európa Ligás reményei már elszálltak, de ettől még jó csapat. Szerintem zsinórban harmadszorra is leikszelnek a Palace-val.

Tipp: Glenn Murray lövi az első gólt @ 6.00

Eredmény tipp: Crystal Palace-Swansea City 1-1 @ 7.00

 

Everton2.26  döntetlen3.60  Tottenham Hotspur3.10

Zsinórban két bajnokit is elveszített a Tottenham, majd aztán a múlt héten 2-0-ra verték a Hullt és még van esélyük elérni az Európa Ligát érő hatodik helyet. Mindenestre a Spurs nem tűnik világverő csapatnak és egy jó napot kifogó Everton simán fölülmúlhatja.

Ez a meccs lehet a legszórakoztatóbb a forduló összes mérkőzése közül, és számtalan fogadási opció működhet, de a "mindkét csapat gólt szerez" tűnik a legbiztonságosabbnak.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.52

Eredmény tipp: Everton-Tottenham Hotspur 3-2 @ 21.00

 

Leicester City1.55  döntetlen4.40  Queens Park Rangers5.95

A Leicester durván belehúzott a végére: legutóbbi nyolc meccsükből csupán egyet veszítettek el, míg a QPR nagy valószínűséggel az utolsó helyen végez majd.

Mindeképpen érdemes lesz odafigyelni a frissen beválogatott Jamie Vardy és Charlie Austin csatájára: a Leicester játékosának kéne majd ebből jól kijönnie.

Tipp: Jamie Vardy gól @ 2.75

Eredmény tipp: Leicester City-Queens Park Rangers 2-1 @ 7.50

 

Manchester City1.57  döntetlen4.50  Southampton5.50

Nem csak a Spurs, de még a Southampton is érdekelt az EL-t érő hatodik helyért folytatott harcban, úgyhogy ne legyenek kétségeink afelől, hogy a vendégek mindent megtesznek majd a győzelemért.

Ez a meccs mindenképpen szorosabb lesz, mint az a szorzókból következne. Az utolsó forduló gyakran hoz őrült eredményeket, ráadásul ez a két csapat összesen 16 gólt termelt a legutóbbi négy körben.

Tipp: Gólok 3,5 felett @ 2.17

Eredmény tipp: Manchester City-Southampton 3-3 @ 33.00

 

Stoke City3.35  döntetlen3.60  Liverpool2.10

A Liverpool megnyerte legutóbbi három, Stoke elleni meccsét, most viszont nincsenek túl jó formában. A 'Pool hatodik helye csak akkor biztos, ha nyernek vasárnap, de a legutóbbi hat bajnokijukból csak a QPR ellenit tudták behúzni.

A Stoke City otthonába amúgy sem szerencsés győzelmi kényszerrel érkezni, mert könnyen csalódhat az adott csapat. Esetünkben ugyanazt várom, amit a Spurs ellen produkáltak két héttel ezelőtt, azaz hazai győzelmet.

Tipp: Mame Biram Diouf gól @ 3.40 

Eredmény tipp: Stoke City-Liverpool 2-1 @ 10.00