Teljes forduló az év első napján


Stoke City4.00  döntetlen3.50  Manchester United1.97
Jól jött ki a lépés az ünnepek alatt a hazai csapat számára: zsinórban két bajnokit is megnyert a Stoke City. Karácsony másnapján idegenben verték az Evertont 1-0-ra, majd két nap múlva hazai pályán nyertek 2-0-ra a West Bromwich ellen.

Ebben a szezonban először fordult elő, hogy a Stoke hat pontot szerzett két, egymást követő fordulóban és még gólt sem kapott. Ennek alapján simán elképzelhető, hogy borsot törnek a MU orra alá.

A Manchester United a legutóbbi fordulóban nem bírt mit kezdeni idegenben a Tottenhamel; az első félidőben több ordító gólhelyzetet kihagytak, de mondhatjuk úgy is, hogy Lloris meccsben tartotta a Spurs-t. A második félidőben aztán visszavett a MU és 0-0-s végeredmény igazságosnak mondható. Mindenestre lehet, hogy tényleg fáradt egy kicsit a sérülésekkel is küszködő manchesteri alakulat, és az újév első angol bajnokija erősen iksz szagú.

Tipp: 1X @ 1.87


Liverpool1.41  döntetlen4.85  Leicester City8.00
Könnyedén győzött az előző fordulóban a Liverpool, hazai pályán 4-1-re nyertek a Swansea ellen. Három fordulója veretlenek a vörösök, a begyűjthető kilenc pontból hetet szereztek. A Swans elleni sima győzelem azért is volt kicsit meglepő, mert ebben a szezonban nem túl jó a ’Pool hazai mérlege: 4-4-2. Ugyanakkor a Swansea kapusa vastagon benne volt abban, hogy a dolgok úgy alakultak, ahogy…

A tökutolsó Leicester City ellen viszont kötelező a győzelem, főleg azért, mert az Anfielden Bajnokok Ligája indulásról ábrándoznak.

A Leciester nagy meglepetésre hosszú idő után idegenben tudott nyerni a Hull City ellen (0-1) - szeptember vége óta volt nyeretlen a csapat. Idegenbeli mérlegük 2-0-8, és általában kevés gól esik meccseiken, ha nem ők a pályaválasztók.

Tipp: Gólok száma 3,25 alatt @ 1.67


Manchester City1.24  döntetlen6.50  Sunderland12.50
A másik manchesteri alakulat is megtorpant egy kicsit a legutóbbi fordulóban: hét győztes bajnokit követően 2-2-s döntetlent játszottak hazai pályán, a Burnley ellen. Mivel a Chelsea is ikszelt, ezért nem történt akkora baj, legalább a hátrányuk nem nőtt a listavezetővel szemben.

A középmezőny alsó felében tanyázó Sunderland az Aston Villa otthonában játszott 0-0-s döntetlent vasárnap. Ebben a szezonban ez volt a negyedik gól nélküli döntetlenjük idegenben és ez volt a hatodik olyan meccsük vendégként, ahol gólképtelenek maradtak.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 1.83

Eredő odds: 5.71