Szombat délutáni meccsek Angliából


Liverpool 1.44, döntetlen 4.70, Hull City 7.50

Két győzelem után (West Brom, illetve QPR) talán kijelenthetjük, hogy vége a Liverpool rossz szériájának - már ami a PL-t illeti. Ugyanakkor a Hull City-t sem érdemes alábecsülni, hiszen az előző fordulóban 2-2-s döntetlent játszottak az Arsenal vendégeként és kis híján a három pontot is elhozták. 

Általánosságban viszont inkább az a jellemző Steve Bruce fiaira, hogy míg hazai pályán komolyabb ellenállást fejtenek ki a topcsapatok ellen, viszont idegenben ez annyira nem jellemző rájuk. 
Emellett most már tényleg ideje van annak, hogy Mario Balotelli végre gólt lőjön, miért ne most történne meg mindez? 

Tipp: Mario Balotelli gól bármikor @ 2.18

Eredmény tipp: Liverpool-Hull City 3-1 10.00

 

Southampton 1.60, döntetlen 4.05, Stoke City 5.85

A Sunderland 8-0-s megsemmisítése után érthetően kisebb odds-ot kap a Southampton győzelme, viszont ne feledjük, hogy az a Stoke lesz az ellenfele, amely nem is olyan régen három ponttal távozott Manchester City otthonából.

Mark Hughes csapatát amúgy sem könnyű térdre kényszeríteni, nem valószínű, hogy ugyanolyan gólfesztivált láthatunk majd, mint múlt héten. Az aktuális formák alapján a hazai győzelemre van a legnagyobb esély, ugyanakkor a Stoke tipikusan az a kellemtelen csapat, amely szereti elrontani mások örömét. Ezért inkább a pontosztozkodás mellett tenném le a voksom.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1.90

Eredmény tipp: Southampton-Stoke City 1-1 8.00

 

Sunderland 5.15, döntetlen 3.90, Arsenal 1.69

Ha pozitívan szemléljük az Arsenal eddigi teljesítményét, akkor elmondható, hogy az ágyúsok csak egyszer kaptak ki a szezonban. Ugyanakkor ha hozzátesszük, hogy nyolc meccsen ötször ikszeltek, máris másképp fest a helyzet.

A Sunderland múlt heti súlyos veresége csak afféle kisiklás lehetett de csakúgy, mint aktuális ellenfelük, túl sok döntetlent játszik a Sunderland. Ilyenformán adja magát egy jó kis iksz 3.90-ért, ennek ellnére az Arsenal kínkeserves győzelmére számítok.

Tipp: Gólok 2.5 felett 1.87

Eredmény tipp: Sunderland-Arsenal 1:2 9.00

 

West Brom 1.87, döntetlen 3.50, Crystal Palace 4.50

Ez egy nyerhető meccs a vendégek számára, akiket mindössze egy ponttal előz meg a West Brom. Bár a hazaiak pontot tudtak rabolni a Spurstől és a Manchester Unitedtől is, Alan Irvine fiai általában szenvednek a velük egy kaliberű csapatok ellen. 

Saido Berahino személyében egy nagyszerű futballistát tudhat soraiban West Brom, nagy eséllyel most is gólt rúg majd a fiatal játékos.

Tipp: Saido Berahino gól bármikor @ 2.25

Eredmény tipp: West Brom-Crystal Palace 2-1 @ 9.00

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards