Premier Liga sorsolás


A sorsolást követően az Unibet volt az első, akinél megtalálhattad a Premier Liga első fordulójának oddsait, így most már bátran lehet csemegézni az ideális első hétvégi szelvény összeállításáért, vagy megtenni a fogadásokat, mielőtt egy kulcsjátost igazol bármelyik párosítás bármelyik csapata. Az év eleji kavarodásaban az esélytelenek is könnyen pontot lophatnak a nagyoktól, ami a sportfogadóknak biztosan kedvez.

Ki nyeri a versenyfutást?

Nem csak a mérkőzés, hanem a bajnokság eredményére is meg lehet tenni a tippeket, és akkorát kaszálni, mint az a portugál őrült, aki tavaly júniusban 12 bajnokság végkimenetelét találta el. 0.10€-t tett fel 12 különböző versenykiírás győztesére, mindezt 56173-as szorzón, így 5671€-t nyert. A Brazil bajnokságtól kezdve a Serie A és a PL győzteséig minden szerepelt a szelvényen. Azt gondolod, hogy a Manchester United újra megnyeri a Trófeát? Ezt most 3.00-s szorzón teheted meg.

Városi riválisok

Azt is megtippelhetjük, hogy ki végez előrébb. Például az Arsenal szurkolók @1.33-as szorzón fogadhatják meg azt, hogy a Tottenham mögöttük landol a szezon végén, az Everton szurkolók pedig @3.00-ás oddson azt, hogy ismét a Liverpool előtt végeznek.