Premier Liga: 10 hasznos statisztika a Stoke - Newcastle meccshez


10. A hazai csapat rendre megnyerte az utolsó öt, Newcastle elleni meccsét. Több, mint kétszeres pénzt ére, ha a mait is behúzzák 2.05.

9. A Stoke az előző szezonban 1-0-ra nyert hazai pályán a Newcastle ellen, és 2011 márciusa óta ez volt az első olyan győzelmük a szarkák ellen, amin nem kaptak gólt tőlük. Egy újabb 1-0-s győzelem szép pénzt hozna a konyhára 7.50.

8. Viszont ha az összes egymás elleni meccset nézzük (azaz amikor nem a Stoke volt a pályaválasztó), akkor azt látjuk, hogy a Newcastle hat meccsből négyet megnyert. 3.85-szoros pénzt ér a vendéggyőzelem.

7. Mark Hughes fiai mindössze egy győzelemt tudhatnak magukénak ebben a szezonban, és csak négy gólt lőttek. Majd' négyszeres szorzóval bír, ha ma nem találnak be 3.75.

6. A Newcastle még nyeretlen a Premier Ligában (0-3-2), de legalább már öt gólt lőttek idegenben. Ha ma 2.5 felett lenne góljaik száma, az igen busásan megtérülne nekünk is 9.50.

5. A nem túl előkelő, 15. helyen álló Newcastle a harmadik legtöbb kapuralövéssel rendelkező csapat, míg a Stoke a negyedik ebből a szempontból. Ilyenformán akár egy sok gólos meccs is kijöhet ebből,  8.50-szeres szorzója van annak, ha a gólok száma 4.5 felett lesz.

4. Marc Muniesa első góljait szerezte a Stoke színeiben múlt hét kedden; egyből kettőt is lőtt a Sunderland elleni Ligakupa meccsen. Muniesa eddig négyszer lépett pályára a szezonban, 14.00-szeres pénzt ér, ha ma újra gólt lő.

3. Papiss Cisse két gólt lőtt az előző fordulóban, ráadásul ez volt az első meccse a Newcastle-ben. A tavalyi szezonban mindössze 4 találatig jutott, most viszont úgy tűnik, hogy eredményesebb szezonra számíthat. 7.50-szeres szorzón pörög, hogy ő lövi az első gólt.

2. A Newcastle mindössze egy tétmeccset nyert a szezonban és a Ligakupában is csak hosszabbítás után jutottak tovább a Crystal Palace ellen (a rendes játékidőben 2-2 volt az eredmény). Több, mint háromszoros pénzt ér, ha most is döntetlent játszanak 3.40.

1. Annak ellenére, hogy Peter Crouch már 14 szezont húzott le az angol bajnokságban, a Newcastle ellen csak négy gólt szerzett eddig. De azért még mindig arra van a legnagyobb esély, hogy ő gólt szerez 2.90.

Szavazz az Unibetre, a legjobb fogadással foglalkozó fociblog kategóriában!Kattints ide!