Premier League - Fogadások a zárófordulóra


Cardiff City 8.25, Döntetlen 4.90, Chelsea 1.37

1. A Chelsea csak minden második meccsét nyerte meg idén idegenben, és számukra különösebben nagy tétje nincs a mérkőzésnek, szinte biztos, hogy harmadik helyen végeznek. Ezzel szemben a Cardiff biztos kieső, önfeledt játékkal akár emelt fővel is búcsúzhatnak az első osztálytól.

Tipp: Kétesély - 1X 3.05

Fulham 2.60, Döntetlen 3.40, Crystal Palace 2.65

2. A Fulham az idei szezonban egyetlen mérkőzésen lőtt kettőnél több gólt. Szeptember 21-én 4-1-re verték a Crystal Palace-t a londoni rangadón, igaz, azóta nagyot fordult a világ. A Palace a 11. helyen fog végezni, míg a Fulham jövőre Championship csapat lesz.

Tipp: Fulham 2,5 gól felett – Igen 4.90

Hull 3.65, Döntetlen 3.50, Everton 2.00

3. A Hull City hazai pályán jól teljesít, de nincs kizárva, hogy a tét nélküli meccsen inkább tartalékolnak a csapat történelmének legfontosabb meccsére, az FA Kupa döntőjére. Az Everton kissé leeresztett a bajnokság végére, ezért egy visszafogottabb összecsapásra számíthatunk.

Tipp: Alatt 2,5 – Igen 1.70

Liverpool 1.19, Döntetlen 7.00, Newcastle 13.00

4. A Liverpool számára az egyetlen elfogadható eredmény a győzelem, hiszen ha pontokat vesztenek, akkor biztos, hogy nem lehetnek bajnokok. A Pool hazai pályán lejátszott meccsei közül 10 esetében jött a hendikep fogadás, és erre a gyengélkedő Newcastle ellen is megvan minden esélye Suarezéknek.

Tipp: Hendikep kezdése 0-1 – Liverpool 1.45

Manchester City 1.15, Döntetlen 8.50, West Ham United 16.00

5. Két évvel ezelőtt egészen extrém körülmények közt lett bajnok a Manchester City, valószínű idén szeretnék elkerülni a szívinfarktust. Ha a West Ham mégis keresztbe tenne a listavezetőnek, akkor az minden idők egyik legnagyobb meglepetése lenne, de a kis oddszok kedvelői nyugodtan tegyék meg tétjeiket.

Tipp: Manchester City 1.15

Norwich City 4.10, Döntetlen 3.80, Arsenal 1.80

6. A Norwich számára egy nagyon-nagyon halvány matematikai esély mutatkozik a bennmaradásra: 17 góllal meg kellene verjék az Arsenalt, és szurkolni annak, hogy a West Brom ne szerezzen pontot. Ez azt is jelenti, hogy a Kanárik kiestek, 28 lőtt góllal nem lehetett benn maradni az idei szezonban. Az Arsenal az utolsó három meccsén nem kapott gólt, elképzelhető, hogy most sem fog.

Tipp: Vendég csapat úgy nyer, hogy nem kap gólt – Igen 3.70

Southampton 2.50, Döntetlen 3.50, Manchester United 2.65

7. Bármennyire is furcsa, de ennek a meccsnek van tétje, hiszen a bajnoki hatodik hely is EL-indulást jelent az idei évben. Ez annak köszönhető, hogy a Ligakupa győztese is automatikusan kvalifikál az EL-be, de mivel azt a sorozatot a Manchester City nyerte, ezért az indulás joga átszáll a bajnoki hatodik helyezettre (ellentétben az FA Kupával, ahol az ezüstérmes indulhat az EL-ben). Emiatt a United győzelem esetén még beérheti a Spurs-t, ráadásul előzhet is, mert gólkülönbségük jóval előnyösebb.

Tipp: Manchester United 2.65

Sunderland 2.20, Döntetlen 3.40, Swansea City 3.25

8. Mindkét csapat megúszta a kiesést, a Sunderland különösen látványos, négy meccses győzelmi szériát produkálva lépett el a kiesőktől. Legutóbbi három meccsükön gólt sem kaptak, kérdés, hogy mennyire lesz hajtós ez a tét nélküli meccs. Szerintünk nem nagyon.

Tipp: Mindkét csapat lő gólt – Nem 2.16

Tottenham 1.47, Döntetlen 4.40, Aston Villa 6.75

9. A Tottenhamnek mindenképp szüksége van legalább egy pontra, ha jövőre is indulni akarnak a második számú európai kupasorozatban. Erre minden esélyük megvan az Aston Villa ellen, akik az elmúlt nyolc meccset tekintve a Premier League legrosszabb formában lévő csapata.

Tipp: Tottenham 1.47

West Bromwich 2.00, Döntetlen 3.50, Stoke City 3.60

10. Ha azt a két csapatot kell megnevezni, amely az idei szezonban a legtöbb döntetlent gyűjtötte be, akkor az a West Brom és a Stoke. A két egyesület összesen huszonhatszor osztozkodott a pontokon, stílusos lenne, ha ezúttal sem billenne el a mérleg nyelve valamelyik irányba. Ősszel 0-0 lett a vége…

Tipp: Döntetlen 3.50

Légy részese az akciónak nyáron Rióban! Nézd meg, hogyan nyerhetsz VIP utat velünk!