Premier League csapatok karnyújtásnyira egymástól


Manchester City 1.74, Döntetlen 4.05, Arsenal 4.75

Kétségkívül a Manchester City – Arsenal párosítás viszi a prímet a hétvégén. A két csapat jelenleg BL indulást jelentő helyen áll, az Arsenal vezeti a ligát, míg a City a negyedik.

A manchesteri kékek hazai pályán még nem találtak legyőzőre, ráadásul minden győzelmük legalább két gólos differenciával született. Ez az oddszokban is meglátszik, hiszen a döntetlen (@ 4.05) és a londoni csapat győzelme is jól fizet. (@ 4.75)

Egyetlen alkalommal nem született 3 vagy annál több a gól az Etihad Stadionban, így a két csapat támadóegységeit figyelembe véve, most sem számíthatunk gólszegény találkozóra. ( Felett 2.5 @ 1.60)

A City hálóját mindössze kétszer zörgette meg az ellenfél, a két gól Lukaku és Rooney nevéhez fűződik. Ehhez a társasághoz csatlakozhat Giroud (@ 3.40) vagy Ramsey. (@ 5.10)

Persze a másik oldalon is vannak veszélyes támadók, Sergio Agüero már egy tucat gólnál jár. Amennyiben ezen a mérkőzésen is betalál, akkor az természetesen jól fizet. (@ 2.02)

Tipp: Felett 3.5 - Igen @ 2.55

Newcastle United 2.35, Döntetlen 3.35, Southampton 3.15

A két vidéki csapat izgalmas összecsapás elé néz, hiszen mindkettejük célja a nemzetközi kupaszereplés kivívása. Jelenleg egy győzelemnyi különbség van a két csapat között a még mindig előkelőnek számító hetedik és nyolcadik helyen.

A Newcastle hazai pályán szeptember óta nem talált legyőzőre, de hasonló távolságokba kell visszamenni az időben, ha a Szentek idegenbeli sikerét keressük. Így kijelenthető, hogy a vendég siker meglepetésnek számítana.

Ráadásul a Southampton utolsó négy bajnoki mérkőzésén egyetlen pontocskát tudott összegereblyézni, mely nem sok jót jelent a Szarkák ellen. A fekete-fehér egyesület legutóbbi 6 mérkőzéséből ötöt megnyert, így a legjobb formában lévő csaptok egyikének számítanak.

Tipp: Kétesélyes fogadás (döntetlen esetén a tét visszajár) - Newcastle @ 1.68

Aston Villa 4.80, Döntetlen 3.60, Manchester United 1.80

A Manchester hosszú idő után tudott nyerni, igaz a Bajnokok Ligája záró csoportkörében diadalmaskodtak, így talán megfelelő morálban várják az Aston Villa elleni összecsapást.

Ahogy az előző találkozóról elmondható volt, hogy pusztán egy győzelem a különbség a két csapat között, úgy ezt itt is észrevehetjük. Viszont egy esetleges hazai győzelem esetén a United kicsúszhatna a TOP10-ből, ami a decemberi menetelés előtt nem jó ómen.

A bajnokságban november 10-e óta nyeretlen Vörös Ördögök most még megkezdhetik a felzárkózást, de ehhez Birminghamből okvetlen el kellene hozni a három pontot.

A Villa Park idén nem félelmetes katlan, nyert már itt idén a Pool, az Everton, a Newcastle és a Spurs is, igaz a City vesztesen távozott innen. Ha mindkét manchesteri csapat nulla ponttal távozna az Aston Villa otthonából az óriási meglepetés lenne, de a United ingadozó formáját tekintve esély van legalább a pontosztozkodásra.

Az MU a legutóbbi két Premier League meccsén gólképtelen volt, és mivel a Villa sem fog kitámadni, így inkább számíthatunk egy mérsékelt gólszámú összecsapásra.

Tipp: Félidő döntetetlen @ 2.18

Tottenham 2.45, Döntetlen 3.45, Liverpool 2.92

A sormintát folytatandó, itt is két olyan egylet mérkőzik, amelyek 3 pontra tanyáznak egymástól a tabellán, de a sűrű mezőnynek köszönhetően ez a három pont a Spurs és Pool között 4 pozíciónyi különbséget jelent.

Emiatt nem is kell hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy itt ki szerez pontot, egy esetleges döntetlen nagy mértékben a riválisok malmára hajtaná a vizet.

Pedig az iksz az az eredmény, ami első ránézésre leginkább benne lehet  a pakliban. Ennek oka, hogy a Liverpool idegenben ikszelt a Tottenhamhez hasonló erősségű csapatokkal (Everton 3-3, Newcastle 2-2), míg a hazaiak eddigi legerősebb legyőzött ellenfele a jelenleg tizedik Swansea volt.

A White Hart Lane közönsége sok hazai gólt nem láthatott idén, hiszen pusztán két alkalommal köszöntek be a fehér mezesek legalább kétszer az ellenfélnek. A Liverpool viszont idegenben sem fogja vissza magát, hiszen idegenben lőtt 12 találatuk jónak számít, más kérdés, hogy ez nem mindig feltétlen párosult győzelemmel.

A mérkőzés pikantériája, hogy a Tottenham inkább hazai pályán gyengélkedik (utolsó győzelem: október 27. Hull 1-0), míg a Liverpool idegenben gyengécske (utolsó győzelem: szeptember 29. Sunderland 1-3). Emiatt tovább erősödik az emberben az érzés, hogy ez a mérkőzés is eldöntetlen marad.

Tipp: Döntetlen @ 3.45

A négy tipp eredő oddsza: @32.22

Számolj vissza karácsonyig az Unibet Advent kalendárral! Minden nap más promócióval várunk oldalunkon - ingyen pörgetések, bónuszok, készpénz és tárgy nyeremények, kockázat mentes fogadások a sportfogadás, a kaszinó, a póker és a bingó kedvelőinek!

Látogass vissza minden nap az újabb meglepetésekért!