Premier League - 10 mérkőzés, 10 tipp a 35. fordulóra


Tottenham 1.48, Döntetlen 4.55, Fulham 6.85

Nem rossz csapat ez a Spurs, de az igazi kérdés az, hogy akarnak-e bónuszban csütörtökönként szenvedni még az EL-ben is. Ahogy a Pool példája mutatja, lehet megéri megspórolni azt a kb. tíz meccset, amit a nemzetközi szereplés jelent, így ne legyünk benne olyan biztosak, hogy hazai győzelem születik. A Fulham menekül a kiesőzónából, legalább egy pont megszerzésére mindenképp jók lehetnek.

Tipp: Dupla esély - X2 2.75

Aston Villa 3.45, Döntetlen 3.35, Southampton 2.20

Rettentő sok motivációja a vendég Szenteknek nincs, ha innentől kezdve az U13-as női csapattal állnak ki a hátralévő négy meccsükre, akkor sem történik semmi. A hetedik hely hiú ábránd, legfeljebb visszacsúsznak a 10. helyre, ami egy Premier League-ben semmiképp sem rossz eredmény. Ezzel szemben a tragikus formában lévő Aston Villa még könnyen bajba kerülhet, főleg ha az utóbbi négy meccsen futott nullpontos formájukat hozzák. Ősszel 3-2-es Villa siker született, kell most is a három pont!

Tipp: Aston Villa 3.45

Cardiff City 2.47, Döntetlen 3.30, Stoke City 3.00

A Stoke remek tavaszának köszönhetően átlépte a lélektani negyvenes határt, így nekik már nem kell aggódni. Legutóbbi hét mérkőzésükből ötöt megnyertek, ha a jó formájuk folytatódik, akkor könnyen a másodosztály irányába taszíthatják walesi ellenfelüket. Viszont idegenben a Stoke csak 10 pontot szerzett idén, így az utolsó szalmaszálba kapaszkodó, az előző héten a Szenteket is megverő Cardiff kibrusztolhatja a győzelmet. Ne számítsunk látványos mérkőzésre.

Tipp: 2.5 alatt - Igen 1.72

Newcastle 2.70, Döntetlen 3.45, Swansea 2.62

A Szarkák annyira szétestek az elmúlt hetekben, mint Michael Jackson egy-egy nehezebb fellépés után. Emiatt a Swansea előtt itt a remek lehetőség, hogy egy győzelemnyi előnyét megőrizze az üldözőkkel szemben. Sorsolásuk nem nehéz, ráadásul az előző fordulóban csak 1-0-ra kaptak ki a Chelsea ellen.

Tipp: Swansea 2.62

West Ham 2.30, Döntetlen 3.20, Crystal Palace 3.40

Pár fordulóval ezelőtt még rezgett a léc mindkét csapatnál, de a veszély lassan matematikailag is elhárul. A londoni rangadón nem fognak kesztyűs kézzel bánni a felek egymással, de egy döntetlennel mindkét gárda kiegyezne. A Palace amúgy ritka nagy szériában van, négy meccset hoztak zsinórban, az áldozatok közt szerepel a Chelsea és az Everton is. A West Ham mérlege csalóka, mert bár a legutóbbi hét meccsen ötször kikaptak, de mind-mind vállalható ellenféllel szemben tették, ezért most a két csapat egy döntetlennel kézen fogva elsétál a naplementébe.

Tipp: Döntetlen 3.20

Chelsea 1.20, Döntetlen 7.00, Sunderland 16.00

Ha van országos egyes a szelvényen, akkor ez az. A bajnoki címért még mindig versenyben lévő londoni kékek a Pool elleni és a BL meccs előtt nem fogják a legjobb csapatot pályára küldeni, de még így is a többgólos győzelem a realitás a sereghajtó Sunderland ellen.

Tipp: Hendikep kezdése 0-1 – Chelsea 1.58

Norwich 8.75, Döntetlen 5.40, Liverpool 1.35

Szegény Kanárik jól beletenyereltek a sorsolásba. Pool, United, Chelsea, Arsenal a célegyenesben, ha a pontszerzés összejön valamelyik meccsen, már az is bravúr lenne. Most hétvégén a listavezető, legtöbb gólt lövő, legjobb formában lévő csapattal játszanak, akiktől ősszel 5 gólt kaptak. Akkor Suarez négy gólt hintett, ígya két hét óta gólképtelen uruguayi csatár most is jó eséllyel feliratkozik az eredményjelzőre.

Tipp: Suarez gólt lő – Igen 1.62

Hull City 4.85, Döntetlen 3.65, Arsenal 1.78

Ez még nem az FA Cup döntője, de az összeesküvés-elméletek híveit most biztos fonogatják saját kis történetüket. Az Arsenal mindenképp BL résztvevő szeretne lenni jövőre is, ezért a Hull nem számíthat sok jóra. A Tigrisek stabilan hozzák a pontokat a kiscsapatok ellen hazai pályán, de most az Ágyúsok nem veszíthetnek pontokat. Inkább a BL, mint a kupa…

Tipp: Arsenal 1.78

Everton 2.40, Döntetlen 3.50, Manchester United 2.95

A United az ősi rivális Arsenalnak tehet nagy szívességet azzal, hogyha elhoz legalább egy pontot Liverpoolból. Mivel a Manchester még nem győzött le előtte álló csapatot idegenben, így ez a széria tovább él, még akkor is, ha az Everton csúnyán megégett a hétközi fordulóban a Palace ellen.

Tipp: Kétesély (Döntetlen esetén a tét visszajár) – Everton 1.73

Manchester City 1.19, Döntetlen 7.50, West Bromwich Albion 15.00

Bár a Pellegrini-gárda kisebb hullámvölgybe került, ráadásul Yaya Toré is megsérült, de az Etihad Stadium továbbra is félelmetes egy hely. Eddig két csapat vitt el innen pontot, ha valakinek még van erre esélye, az a mindenhol leikszelni képes WBA lesz. Geráék 15 meccsen nem jutottak dűlőre az ellenféllel, ennek köszönhetően még mindig szívhatják a fogukat a bennmaradásért folytatott harcban. Óriási pechjükre a City is vív egy fontos harcot, így az ellenfelek botlásában bízva, kötelező hozniuk a három pontot.

Tipp: Hendikep kezdése 0-1 - Manchester City 1.50