PL: villámrajtot kell vennie a Chelsea-nek és a Citynek is


Liverpool 1.35, döntetlen 4.55, Stoke City 9.70
Brenda Rodgers és a Vörösök játékosai, na meg nem utolsó sorban a szurkolói is fellélegezhetnek, végre pár napig nem Luis Suárez lesz a fő téma – Rodgers egyébként legutóbb közölte, hogy az uruguayi támadóval kapcsolatban legközelebb az eltiltása lejártakor fog nyilatkozni, tehát egyrészt már elege lehet, másrészt pedig valószínűleg addigra szeretné konszolodálni a bajkeverő helyzetét. A Stoke City nevének csak az említése is elég volt az elmúlt években ahhoz, hogy az Anfielden kellemetlenül érezzék magukat, bajnokin ugyanis két és fél éve nem tudta legyőzni a rögbicsapatot a Liverpool. Viszont miután a Pulis-korszaknak, és ezzel az útonálló-focinak vége – szurkolóik legnagyobb örömére –, jelenleg Mark Hughes oktatja a futball alapjaira a csapatot, vagyis az építési priojektben jóval előrébb tartó hazaiaknak ez kötelező, még akkor is, ha Hughes a kemény idénnyitó párosítás miatt kicsit megidézi a pulisi időket.

Tipp: 0–2-ről döntetlen @ 4.10


Arsenal 1.35, döntetlen 4.75, Aston Villa 8.50
Az Arsenal szurkolói nem örülhetnek, ugyanis kb. egy hónapra kidőlt Mikel Arteta, vagyis pont olyan típusú játékost veszítettek, amilyenből nem áll több Arsene Wenger rendelkezésére. A héten a tavalyi szezon házi gólkirálya, Theo Walcott is megsérült, így valószínűleg nem is játszhat, ennek ellenére persze körbe fogják tudni adogatni a kiesés elleni küzdelemre korai igazolásokkal felkészülő Aston Villát, akiktől a végén talán még Bentekét is elveszik. Mivel azonban jelenleg Giroud-ra kell bízni a gólszerzést, a kapujuk elé beszorított Villa játékosok között a nagydarab franciának van leginkább esélye befejezni egy akciót – befejelni egy beadást, bekotorni egy betett vagy lepattanó labdát –, úgyhogy nyugodtan megtehetjük gólszerzőnek.

Tipp: Giroud gólt szerez @ 2.00


Swansea City 4.00, döntetlen 3.50, Man United 1.90
Úgy tűnik, David Moyes kezd beletanulni Sir Alex Ferguson szerepébe, hiszen még egy bajnoki meccsen sem dirigálta csapatát, de máris panaszkodik a sorsolás nehézsége miatt – úgy látja, hogy amióta PL-nek hívják az angolok a legmagasabb osztályt, még nem igazán jutott a Unitednek ilyen nehéz meccslista az első hetekre. Egyébként jogosnak tűnhet a felháborodása, hiszen a Chelsea-t fogadják, illetve mennek Liverpoolba valamint a City otthonába egy hónap alatt. Persze, más kérdés, hogy szerencsétlen FA-nél milyen súlyúnak számít a Pool-United a Vörösök elmúlt években nyújtott teljesítménye  után, és egy új edzőtől is arra számítanánk, hogy csöndben teszi a dolgát, de elképzelhető, hogy Moyesból a frusztráltság szól, talán még nem igazán tudta a maga szájíze szerint felépíteni a csapatot. Mindenesetre ezt a meccset kötelező behúzniuk, ugyanis ebben a szituációban kalkulálniuk kell jó pár veszített ponttal, így ha nem akarnak túl nagy lemaradást összeszedni, akkor a kötelezőket mindenképpen hozniuk kell – más kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben nevezhető-e kötelezőnek a Swansea elleni idegenbeli meccs?

Tipp: 1–0-ról döntetlen @ 3.90


Chelsea 1.19, döntetlen 6.75, Hull City 15.00
A szezont az utóbbi években hagyományosan pokoli erősen kezdő Chelsea-től Mourinho első meccsén rögtön parádé várható a feljutó Hull ellen hazai pályán vasárnap délután. Persze, ilyenkor megesik egy nyögve nyelős, utolsó percben szerzett góllal aratott győzelem is, de ettől a Chelsea-től most villámrajtra számítok, és arra, hogy megszórják a Tigriseket.

Tipp: 0–2-ről 1 @ 2.40


Manchester City 1.30, döntetlen 5.25, Newcastle United 10.00
Hasonló tempóban kell kezdenie a bajnokságot a Citynek is, hogy egyértelműsítse mindenki számára, nem viccel, illetve, hogy a fő rivális Chelsea és Mourinho az első pillanattól érezzék a nyomást. Így tehát új edző ide vagy oda, Pellegrinitől is pörgős, sokgólos győzelmet várok, az emberanyag megvan hozzá, az ellenfél pedig pont megfelelő.

Tipp: a City góljainak száma 2.5 fölött lesz @ 2.30

A szelvény eredő szorzója @ 176.5


Utazz a világbajnokságra! Játssz nálunk és utazz egy barátoddal Brazíliába a világbajnokság döntőjére! A díj tartalmazza az utazás költségét, 4 éjszaka szállást és 2 jegyet a döntőre. Ezen felül pedig 1000€ is kiosztásra kerül hetente!