PL-vasárnap: adja magát az újabb Pool-szenvedés, ezért a győzelmükre teszünk


Aston Villa 4.75, döntetlen 3.75, Liverpool 1.72
A Liverpool úgy általában kiszámíthatatlan, de ez ebben a kísérleti szezonban olykor hatványozottabban igaz – bizonyos szempontból persze, pont ettől kiszámítható, hiszen azokat a meccseket nagy valószínűséggel elbukja, amikor minden jel a győzelmét vetíti előre. Ilyen volt a Soton elleni meccs is, és ha azt nem sikerül elveszíteni, akkor valószínűleg a Villa tréfálja meg őket – az a Villa, amely decemberben az Anfield Roadon a szezon egyik legnagyobb meglepetését produkálva 3–1-re legyőzte a hazaiakat.

Ezúttal viszont már gyanakszunk, és semmit nem hiszünk el, így annak az ellenkezőjét sem. Az viszont biztos, hogy Reina és Carragher újra a csapatban van Brad Jones és Martin Skrtel helyén, ami a Southamptonban látott instabilitást gyakorlatilag kizárja – ez a duó egyébként gyakorlatilag egyet jelent a Pool-vereséggel, úgyhogy amennyiben mind a ketten feltűnnek a kezdőben, érdemes nagyobb összeget feltolni legalább két bekapott gólra, bárki legyen az ellenfél.

A Villa egészen jó formában van, két győzelmüknek köszönhetően pillanatnyilag három pont távolságra vannak a kiesőzónától, igaz viszont, hogy a 18. helyen álló Wigan eggyel kevesebb meccset játszott. A hazai csapat támadójátéka is szépen formálódik Paul Lambert keze alatt, legalábbis a szezon első felében látott borzalomhoz képest, úgyhogy gólt minden bizonnyal szereznek majd, de mivel az oddszok ellenére, vagy azok miatt nagyon kinálná magát a Pool újabb szenvedése, úgyhogy ezúttal a decemberi ruhával arányos bosszúra teszünk.

Tipp: Aston Villa–Liverpool 1–3 @ 14.00