PL: Szombat délutáni meccsek


Hull City2.02  döntetlen3.47  Crystal Palace3.85

Gyenge kezdés után Neil Warnock együttese a kilencedik helyre küzdötte föl magát és a Palace négy forduló óta veretlen. Simán benne van egy vendéggyőzelem a pakliban, főleg, hogy a Hull City az első fordulót leszámítva még nem nyert meccset ebben a szezonban.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.83

Eredmény: Hull City-Crystal Palace 1-2 13.00

 

Leicester City1.73  döntetlen3.75  Burnley5.05

A Burnley mindössze hat pontot gyűjtött és az utolsó helyen szerénykedik. Még kiábrándítóbb, hogy csak egy gólt lőttek eddig, az is a Chelsea ellen jött össze, még az első fordulóban.

Tipp: Leonardo Ulloa gól bármikor @ 2.38

Eredmény: Leicester City-Burnley 3-0 12.50

 

Liverpool1.42  döntetlen4.80  West Brom7.70

A Spurs augusztus végi megsemmisítése óta igencsak visszaesett a Liverpool, azóta nem is tudtak meccset nyerni. A BL-ben is kikaptak szerdán a Bázeltől. Több oka is lehet a rossz szereplésnek, kezdve Suarez eladásától, Balotelli problémáin át, de a legnagyobb gond mégiscsak Daniel Sturridge sérülése.

Brendan Rodgers abban bízhat, hogy Sturridge tudja majd vállalni a játékot szombat délután, jelenléte szinte garancia lenne a hazai győzelemre. Annak ellenére, hogy a West Brom két bajnokit nyert zsinórban, kapott gól nélkül, a hazai győzelemre van a legnagyobb esély. 

Tipp: Gólok 2.5 felett 1.58

Eredmény: Liverpool-West Brom 2-1 8.00

 

Sunderland2.50  döntetlen3.20  Stoke City3.05

Az 1-0-s győzelem egy tipikus Stoke City eredmény; példának okáért a hétfői sikerük a Newcastle ellen volt negyedik egygólos győzelmük a szezonban. Nem számolhatunk sok góllal, ha Stoke játszik, de az már egy másik kérdés, hogy három pont kié lesz.  

Mark Hughes fiai 2-1-re verték aktuális ellenfelüket bő egy hete a Ligakupában, most is hasonló eredményre lehet számítani.

Tipp: Gólok 2.5 alatt @ 1.53

Eredmény: Sunderland-Stoke City 0-1 8.00

 

Swansea City1.83  döntetlen3.65  Newcastle United4.50

A Swansea győzelmére felkínált szorzó inkább a Newcastle-re nézve kínos, és a Stoke elleni meccsüket elnézve nehéz elhinni, hogy majd pont most fognak feltámadni.

A Newcastle legutóbbi hat meccsén gólképtelen maradt, és a józan paraszti ész azt súgja, hogy hazai győzelemet láthatunk majd. Ennek ellenére lehet, hogy a szarkák rácáfolnak minderre, és kétségtelen, hogy minden rossz sorozat megszakad egyszer. Szóval paraszti ész ide vagy oda, döntetlent várok a meccstől és azt, hogy Papiss Cisse gólt lő.

Tipp: Papiss Cisse gól bármikor @ 3.95

Eredmény: Swansea City-Newcastle United 2-2 15.00