PL-szerda: egyoldalú meccsek kombinációja


Három, egyoldalúnak ígérkező PL-összecsapást tartogat számunkra a naptár szerdán, és mivel az oddszok annyira kicsik, hogy ha bejön a United, a City és a Chelsea sikere is, akkor sem kaszálunk valami nagy pénzt (3.63-as szorzó ez mind együtt) a rizikóhoz képest – ráadásul a United bármikor veszíthet pontokat, nekik már nem kell izgulniuk –, kicsit meg kell trükköznünk a szelvényünket.

Manchester City 1.22, döntetlen 6.50, Wigan Athletic 13.00
A City és a Wigan elképesztő nagy mismatch, ráadásul Manchesterben játsszák a meccset, úgyhogy nyugodtan megtehetjük kettes hendivel a City-győzelmet (@ 2.65), ez nagyon csúnya verésnek ígérkezik, egy kis parádéval kedveskedhet mancini a hazai közönségnek – Wiganben még a Liverpool is parádézott nem olyan rég.

West Ham 5.25, döntetlen 3.75, Manchester United 1.67
Ha akarjuk, az erőviszonyok figyelembe vételével United győzelmét is tehetjük hendivel a West Ham otthonában (@ 2.75), bár mint fentebb már említettem, én kicsit tartok attól, hogy a vörös ördögök már nagyon kényelmes helyzetben vannak, és ezt talán ők is kezdik érezni. Igaz, a védelmük újra komplett, így feltehetően továbbra sem fogják nyelni a gólokat, Van Persie meg újra gólképes.

Fulham 4.50, döntetlen 3.70, Chelsea 1.78
A legszorosabb ezek közül a fulhami rangadó lehet (derbi faktor: ötös skálán 2-es, mivel történelmi léptékben nézve csak elvétve játszik egy osztályban a két klub), de a Chelsea–nek ez nagyon fontos lesz – és minden további hátralévő meccs is – a BL-ért folyó versenyfutás miatt. Igaz persze, hogy a legutóbbi öt tétmeccs ebben a párosításban egyaránt döntetlen lett, és még Benítez is beleköphet a levesünkbe Torres erőltetésével, de ha a Chelsea komolyan gondolja ezt a BL-szereplést, sőt még a főtábláról is ábrándozik, akkor az ilyeneket kötelező behúznia.

Bevállalós tipp: Man City–Wigan 0–2-ről 1, WHU–Man Utd 1–0-ról 2 & Fulham–Chelsea 2 @ 12.97

Konzervatív tipp: Man City–Wigan 0–2-ről 1 & Fulham–Chelsea 2 @ 4.72