PL: a Man City lehet a forduló vesztese


Manchester City 1.62, döntetlen 4.00, Everton 5.35
Na, ez most egy nagyon nehezen megjósolható meccs, ami egyébként kiváló találkozónak ígérkezik, az Everton ugyanis a PL egyetlen veretlen csapataként szeretné megőrízni érintetlenségét a hét közben a Bayern által nagyon alaposan elvert City otthonában. Martínez csapatát már csak azért is szeretjük, mert a legerősebb alakulatok ellen is focizni próbál, semmi kétsoros bekkelés meg távolbarúgási verseny, itt kérem játék van. Ez persze feküdhet a Citynek, mert kiindulhatunk abból, hogy olyan szinten azért nem fogják tudni erőltetni a rövidpasszos játékot a liverpooliak, ahogyan azt a Bayern tette hét közben, és feltehetően nem is biztos védekezésre, illetve abból startoló kontrákra építenek Pellegrini feltolt védelmi vonala ellen, mint az Aston Villa, így a manchesteriek számára talán ez lesz a nagy lehetőség, hogy egy respektálható skalppal térjenek vissza a győzelmek útjára. Nálam ez 1X, de pillanatnyilag ez a két csapat bármire képes, azt viszont valószínűnek tartom, hogy mindkét alakulat szerez gólt.
Konzervatív tipp: mindkét csapat gólt szerez IGEN @ 1.75
Bevállalós tipp: X @ 4.00 

Liverpool 1.20, döntetlen 6.50, Crystal Palace 16.00
A Sunderlandet inkább eredményesen, mint meggyőzően verő, és így magát a tabella második helyére visszaverekedő Liverpoolnak hazai pályán kötelező lezúzni a szintén a táblázat alján lébecoló Palace-t, vagy legalábbis az lenne – a Poollal kapcsolatban megszoktuk az előző szezonben, hogy csak fordított logikával érdemes rájuk fogadni, de azt a szintet azért csak elérte már a tavalyhoz képest ténylegesen előrébb tartó Rodgers-csapat, hogy leverje az első számú kiesőjelölt csapatokat hazai pályán. Mehet a Pool hendivel, mert a Sturridge+Suárez kombóval a Liverpool a liga legtöbb csapatánál jobb legalább két góllal, keményebbek be is írhatják az uruguayit vagy az angolt az első gól szerzőjének.

Konzervatív Tipp: 0–1-ről 1 @ 1.60
Bevállalós Tipp: az első gólt Suárez szerzi @ 4.00 

Sunderland 5.25, döntetlen 3.90, Manchester United 1.65
A pillanatnyilag elég bizonytalan MU számára azért hízelgő ez az oddsz, pláne, hogy hét közben át kellett vágniuk a kontinensen oda-vissza  (1–1 Doneckben), de hát végülis valóban kötelező győzniük az egy ponttal rendelkező, edzőváltáson átesett, tökutolsó csapat otthonában, ahol a múlt héten a Pool is nyert. Arról nem is beszélve, hogy eddig David Moyes csapata minden bajnoki vereségére győzelemmel tudott válaszolni, és ennek ezúttal sem szabad másként történnie, mert az még elviszi a szelvényünket.
Konzervatív tipp: 2 @ 1.65
Bevállalós tipp: félidő/végeredmény X/2 @ 4.50 

West Bromwich 4.60, döntetlen 3.80, Arsenal 1.75
Lendületben az Arsenal. Özil érkezése óta a londoniak még csak pontot se veszítettek, a legszorosabb meccsüket a B-csapattal játszották a ligakupában egy bő hete éppen a West Brom otthonában – tizenegyesekkel az Ágyúsok mentek tovább –, két ponttal vezetik a bajnokságot, úgyhogy nincs ami azt mondatná velünk, hogy ez a meccs nem lesz meg nekik, pláne, mivel most már nagy vagy nagyobb csapatok legyilkolására is kiválóan alkalmas ez a gárda, így a birminghamieknek nem szabad gondot okozniuk. Statisztikailag sem túl valószínű, hogy az egyébként egyáltalán nem rossz WBA a Manchester United után egy fordulóval az Arsenalt is verje, meg egyébként sem annyira tűnik sanszosnak, hogy bárki meg tudná verni pillanatnyilag Wenger csapatát, úgyhogy mehet a kettes, bátrabbak már a félidőt is vendégre vehetik.
Konzervatív tipp: 2 @ 1.75
Bevállalós tipp: félidő/végeredmény 2/2 @ 2.60 

A konzervatív tippsor eredő szorzója: @ 7.93

A bevállalós tippsor eredő szorzója: @ 187.2