PL: kemény meccs vár Mourinhóra és Pellegrinire


Ebben a fordulóban nem lesz nagy rangadó, a nagycsapatok közül a Chelsea-re vár a legnehezebbnek ígérkező feladat, de a Manchester City is simán elbotolhat, mert képes rá. Bemutatkozhat Mesut Özil az Arsenalban és Marouane Fellaini a Manchester Unitedben, illetve először veszíthet pontokat a Liverpool, de most nem ezekkel a meccsekkel foglalkozunk, hanem azokat nézzük meg a szombatiakból, amelyeken nyerészkedni szeretnénk.

Aston Villa 2.10, döntetlen 3.45, Newcastle United 3.65
Mindkét társaság egy győzelemmel áll, csak az a különbség, hogy a Villa eddig az Arsenal–Chelsea–Liverpool hármassal játszott, amelyek közül az elsőt a nyitófordulóban megverte, a másik kettőt pedig megszorongatta, a Newcastle viszont a Citytől zakózott simán, majd a WHU-val ikszelt, és a Fulhamet tudta 1–0-ra verni otthon – javuló tendencia, de lehet, hogy ez kevés lesz a pontszerzésre a Villa parkban, még akkor is, ha a francia idegenlégió kedvére kontrázhat majd. Apropó franciák, a Newcastle 10 francia játékost foglalkoztat, pedig még az Arsenalban is csak öt van – Château-Neuvelle.
Tipp: 1 @ 2.10

Stoke City 5.95, döntetlen 3.90, Manchester City 1.62
Azt hihettük, hogy a szezon elejére biztosan összeesik majd a Stoke, amelytől a játékosok számára nagyon fura módon azt kéri Mark Hughes, hogy hagyják ezt a rögbis baromságot, inkább focizzanak, és ezt is teszik, ötödikek, ugyanannyi ponttal, amennyit a Man City szerzett, és csak a Liverpooltól kaptak ki, akiket egyelőre senki nem tudott megverni – viszont ők álltak ellenük a legközelebb a pontszerzéshez, az azóta is kapott gól nélkül álló Mignolet-nak büntetőt kellett hárítania az utolsó percekben. A City rengeteg játékost adott a válogatott focihoz, mív a Stoke-nál jóval többen készülhettek közben erre a csatára. Legutóbbi négy egymás elleni meccsük egyaránt 1–1-re végződött, és Hughes most elővehet valamit abból a típusú játékból, amit Pulis gyakoroltatott be szerencsétlen játékosaival, de ha nem így tesz, akkor sem olyan egyértelmű, hogy a cardiffi égés után a sokkal lágyabb markú Pellegrini pont Stoke-on-Trentben aratja első idegenbeli győzelmét a PL-ben.
Tipp: X @ 3.90

Everton 3.25, döntetlen 3.35, Chelsea 2.30
Az utóbbi évek találkozói alapján José Mourinho sem a szezon legkönyebb meccsére készül, bár a Chelsea-nek talán jobban fekszik majd Roberto Martínez Evertonja, mint ahogy a sokkal nyersebb Moyes-féle feküdne. A liverpooliak három döntetlenre voltak képesek eddig (Norwich, West Brom, Cardiff), míg a Chelsea csak az Old Traffordon, azon a nagyon óvatos meccsen veszített két pontot, amúgy verte a Hullt és a Villát hazai pályán. A vendégeknél elképzelhető, hogy Eden Hazard nem fog tudni játszani, sőt az is lehet, hogy Oscar sem jön rendbe a meccsig, de mivel Josénak olyan szar dolga van, hogy 5683465726 támadó középpályás közül válogathat, és esetleg bekerülhet a cspaatba Juan Mata, a kezdő ereje biztosan nem csökken. Nem tudok mást mondani, ilyen szorzóval muszáj megtenni a Chelsea-t, de kínálok egy alternatív tippsort is, amelyen a City-meccsével felcserélem az eredményt, mert az elég avlószínűtlen, hogy mindkettő ikszre végződjön, viszont mindkét mérkőzésen megvan rá a sansz.

Tipp: 2 @ 2.30

A tippsor eredő szorzója: @ 18.84

Alternatív tippsor: Villa-NU 1, Stoke–Man City 2, Everton–Chelsea X @ 11.40

Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!