PL-kedd: unalomrangadó és a feltámadó Wigan menekülése


Wigan Athletic 1.72, döntetlen 3.80, Swansea City 4.65
A Wiganből a pontszerzést igen, de  a győzelmet nem néztük ki Birminghamben, viszont Roberto Martínez csapata tényleg komolyan gondolja a bennmaradást, és egy nem is annyira unalmas meccsen lenyomta a már a fényvédő faktorok számán töprengő West Brom bandáját. Ezúttal a hasonló helyzetben lévő Swansea-t fogadják, a walesieket ugyanis már nem érhetik utol McManamanék, így Laudrup kilencedik helyen heverésző csapata vélhetően nem is fejt majd ki komoly ellenállást.

Annál is inkább, mivel a Swansea legutóbbi három PL-meccsén még csak gólt sem szerzett, legutóbbi négy idegenbeli bajnokiján pedig legalább két dugót nyelt be. A szupermotivált Wigan viszont kétszer is hátrányból állt föl a WBA otthonában, és a hajrában a győzelmet is sikerült kiharcolnia. A hazaiak hangulatát az is javíthatja, hogy szombaton a Wembley-be mennek kupadöntőzni, de az a meccs távolról sem lesz számukra kötelező.

Manchester City 1.33, döntetlen 5.00, West Brom 9.00
Nem úgy a Man City számára, amely csakis a szombati döntő behúzásával teheti elfogadhatóvá szezonját. Ebből következik, hogy körülbelül annyira lesz fontos Mancini számára a WBA elleni bajnoki, mint az, hogy a jobb vagy a bal felső kettessel kezdje a fogselymezést az este lefekvés előtt. Két motiválatlan csapat rangadója következik tehát, amelyről érdemes a lehető leggyorsabban elkapcsolni, ha óvatlanul odanavigáltunk volna rakoncátlan távirányítónkkal, viszont mikor, ha nem egy ilyen meccsen érdemes pénzt tenni a vendégek pontszerzésére?

Tipp: Wigan–Swansea 1 & Man City–WBA X @ 8.60