Ne csak élvezzük a szombati PL-meccseket, kaszáljunk is velük!


Southampton 1.47, döntetlen 4.05, Hull City 7.75

Azok, akik arra számítanak, hogy a Szentek lábai megremegnek az elérhetőnek tűnő Bajnokok Ligája-helyezés láttán, az Everton elleni múlt heti zakót hozzák fel, és satnya teljesítményre számítanak tőlük. Ez akár be is következhet, de Ronald Koeman csapata azt a Hullt azért még simán elverheti, amely legutóbbi öt meccséből egyet sem tudott megnyerni.

A forma és a hazai mérleg alapján a Southampton képes lehet kapott gól nélkül lehozni a meccset, és Graziano Pelle pont az ilyen találkozókon szokott gólt szerezni, nem véletlen, hogy most is ő a favorit az első dugóra 5.00-ös oddszal.

A Hull nem fogja könnyen adni magát, de nem hiszem, hogy Steve Bruce csapata bármit is elérhet ezen a szombaton.

Best Bet: Hull City 0.5 gól alatt @ 1.69

Tipp: Southampton-Hull City 2-0 @ 6.00

 

Sunderland 2.75, döntetlen 3.20, Crystal Palace 2.65

Sunderland v Newcastle United - Premier League : News Photo

A Palace számára nem létezik tét nélküli hajrá még akkor sem, ha kézzelfogható célokért már nem küzdhet a csapat, hiszen a Sasok a menedzserváltás ellenére tavalyhoz hasonlóan idén is kezdik alázni a topcsapatokat.

A Sunerland Dick Advocaat alatt főleg Jermain Defoe-nak köszönheti az előrelépést, aki Gus Poyet edzőségének vége felé már alig tudott játszani sérülések miatt. Defoe legutóbbi győztes gólját követően most is jó eséllyel találhat be (3.05), de könnyen lehet, hogy egy másik jó formában lévő csatár, a Palace-os Glenn Murray fogja eldönteni a meccset.

Best Bet: Glenn Murray gólt szerez @ 3.60

Tipp: Sunderland-Crystal Palace 1-2 @ 10.00

 

Tottenham 1.55, döntetlen 4.10, Aston Villa 6.00

Tim Sherwood kinevezését sokan a veszett fejsze nyelének tartották, de egyelőre működik a dolog a Villánál, a menedzser korábbi csapata, a Spurs pedig sebezhetőnek tűnik a Burnley elleni dögunalom után.

A Turf Mooron persze, nem egyszerű játszani, és Paulinho valószínű kihagyása is felrázhatja a Tottenhamet. Christian Benteke feltámadása után ő jelentheti a legnagyobb veszélyt a Spurs számára, de azért a hazai pályán a területet jól szűkítő Tottenham a meccs esélyese.

Best Bet: Christian Benteke gólt szerez @ 3.30

Tipp: Tottenham-Aston Villa 2-1 @ 7.50

 

West Bromwich 2.20, döntetlen 3.30, Leicester City 3.35

West Bromwich Albion v Queens Park Rangers - Premier League : News Photo

Azzal, hogy a West Brom számára még hátravan a Liverpool, a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal, a Norwich tavalyi sorsolására emlékeztet a programja, úgyhogy ezt most mindenképp meg kell nyernie Tony Pulis csapatának. Bár Pulis alatt a szigorú védekezésről híresek, a Szarkák négyet kaptak a QPR-tól, és a javuló formát mutató Rókák ellen is sebezhetőnek tűnnek, akik legutóbbi öt meccsükön kétszer zakóztak, de ezek közül az egyik nagyon szerencsétlen körülmények között jött össze a Spurs otthonában

Azt a súlyos vereséget leszámítva a West Brom elmúlt hetekben mutatott formája egész jó, és bár nagyon kínálja magát a döntetlen, úgy érzem, hogy a Leicester sokkal elkeseredettebben harcol, míg a hazaiak mintha nem is törődnének a rájuk leselkedő veszéllyel.

Best Bet: mindkét csapat gólt szerez @ 1.75

tipp: West Bromwich-Leicester City 1-2 @ 10.50

 

West Ham 2.25, döntetlen 3.25, Stoke City 3.30

A Kalapácsosok továbbra is borzasztó formában vannak, ezt jól jelzi a Leicester elleni múlt heti vereségük is, míg a Stoke Chelsea elleni kalkulálható zakója zsinórban harmadik buktája volt Mark Hughes csapatának. Igazából valamicske esélye mindkét csapatnak van még egy Európa-liga-indulást érő hely elcsípésére, de ez pont egy olyan tét nélküli meccsnek tűnik, amit mindig nehéz megtippelni.

És még nehezebb, ha rápillantunk a két társaság formájára, ami alapján mindketten a mezőny végén szerénykednek, úgyhogy a legjobb, ha nem foglalunk állást.

Best Bet: Jonathan Walters gólt szerez @ 4.50 

Tipp: West Ham-Stoke City 2-2 15.00