MANCHESTERI RANGADÓ: CSAK A DICSŐSÉG SZÁMÍT?


Manchester United 2.25, döntetlen 3.35, Manchester City 3.25

Mivel már régen eldőlt, hogy idén melyik kutya párosodhat a PL-serleggel, ennek a meccsnek most egyetlen tétje lesz: a következő szezon előtt még egy kellemetlen tüskét nyomni a másik oldalába, hogy már a rajtnál fájjon az ellenfélnek és elbizonytalanítsa.


A következő szezon előtt a City számára a legjobb és legfontosabb hír, hogy a csapat talán legfontosabb játékosa, Yaya Touré 2017-ig meghosszabbította a szerződését. Az ő személye azért is kiemelten fontos ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban, mert a középpályán Michael Carrickkel vívott különmeccsük döntő befolyással lehet a találkozó kimenetelére.


Eddig a kettő közül egyik csapat sem kapott ki miután megszerezte a vezetést ebben a kiírásban, úgyhogy jól gondoljuk meg, kit teszünk meg az első gól szerzőjének, mert csapata valószínűleg a három pontot is viszi. A hazaiak a bajnokságban 18 meccse veretlenek, és valószínűleg vissza is akarnak vágni majd a tavalyi csúnya, 6–1-es City-győzelemért, és noha a vendégek meg akarják majd mutatni a Unitednek, ez egészen addig lesz így, amíg a hazaiak nem szereznek vezetést, onnantól már csak a szombati kupaelődöntőre fognak gondolni.


Tipp: Manchester United–Manchester City 3–1 @ 17.00