Kilenc hasznos statisztika a Liverpool-Newcastle meccshez


9. A Newcastle az 1993/94-es szezn óta először verheti oda-vissza a Liverpoolt egy szezonon belül, miután novemberben 1-0-ra nyert a Vörösök ellen. A Newcastle győzelme jól fizet, 9.00-es szórzóval lehet megtenni.

8. Az a győzelem mindössze a harmadik volt a Szarkák legutóbbi 13 próbálkozásából. Az, hogy a Liverpool nem kap ki, alig ér valamit Dupla eséllyel 1.08

7. Ayoze Perez lőtte a Newcastle győztes gólját a St James’ Parkban - ez volt a támadó egy gólja abból az ötből, amit karácsony előtt szerzett. 2015-ben viszont még nem talált be, és ha azúttal se sikerülne neki, az 1.12-szeres nyereményt jelentene.

6. A Newcastle legutóbbi három fellépésén egyaránt egy gólt lőtt az Anfield Roadon. 3.30 az oddsz arra, hogy ezúttal ők szerzik meg a vezetést.

5. A Liverpool legutóbbi 19 hazai meccsén veretlen a Newcastle ellen, és ezek közül csak három lett döntetlen. A Vörösök győzelme 1.38-szor hozza vissza a befektetett összeget.

4. Brendan Rodgers csapata legutóbbi hét meccséből négyet megnyert, legutóbbi négy fellépésén pedig mindig pontosan egy gólt szerzett. 1-0-ás győzelmük 6.75-ös oddszal játszható.

A Liverpool híres 4-3-as győzelme a Newcastle ellen 1996-ból:

3. Philippe Coutinho hatodik gólját lőtte a szezonban - 2015-ben a negyediket - a Blackburn ellen az FA-kupában múlt szerdán, a Pool ezzel harcolta ki az 1-0-ás győzelmet, és a bejutást az elődöntőbe. A brazil meccsenként 2,5 lövést átlagol, gólja 3.25-szörös pénzt fizet.

2. A Newcastle legutóbbi négy meccsét elveszítette, és tavaly áprilisa óta először jöhet össze az ötmeccses vereségsorozat. Már a döntetlenjük is szép summát, 4.90-szeres nyereményt jelentene.

1. John Carver csapata legutóbbi 593 játékperce alatt mindössze két gólt szerzett. Ha ezúttal rúgott gól nélkül kapnak ki, az 2.12-szer hozza vissza a tétet.