Hétközi forduló Angliában


Manchester United1.29  döntetlen5.75  Burnley10.75
A MU az utolsó pillanatban szerzett góllal mentett pontot vasárnap, a West Ham ellen 1-1-es eredménnyel véget érő bajnokin. Így aztán maradtak a negyedik helyen, ráadásul Louis van Gaal külön magyarázkodásra kényszerült csapata játékát illetően – megtudhattuk, hogy a United nem is ívelget annyit, sőt.

Ami pedig a soron következő mérkőzést illeti, hazai pályán kötelező a győzelem még akkor is, ha Carrick és Shaw nem lehet majd ott a csapatban.

A Burnley is egy pontot szerzett a hétvégi fordulóban: a West Bromwich ellen játszottak 2-2-es döntetlent úgy, hogy kétgólos előnyt engedtek ki a kezükből. A vendégek idegenbeli mérlege 1-4-6, elég meglepő lenne, ha akár egy ponttal is távoznának.

Tipp: Robin van Persie gól @ 1.91


Southampton1.70  döntetlen3.80  West Ham5.25
A szezon egyik meglepetéscsapata kétségtelenül a Southampton: a harmadik helyről várják 25. fordulót és az elmúlt öt meccsükön 12 pontot szereztek. A Swansea elleni hazai vereség inkább csak afféle kisiklás lehetett, hiszen a rákövetkező héten 1-0-ra verték idegenben a QPR-t.

Augusztusban a Soton 3-1-es győzelmét hozta ez a párosítás egy hasonló eredmény most sem lenne olyan meglepő. A hazai csapatban biztos nem játszik majd Matt Targett, aki a Queens Park ellen sérült meg.

Egyébként a West Ham háza táján sem lehet ok a panaszra – egészen jó szezont futnak ők is. A középmezőny elejében tanyáznak, ebben az évben csak Liverpoolban kaptak ki. Idegenbeli mérlegük 3-4-4, egy pontra talán még jók is lehetnek.

Tipp: X2 @ 2.20


Stoke City5.20  döntetlen3.85  Manchester City1.70
Csakúgy, mint a MU, a Stoke is az utolsó pillanatban mentett pontot. A hétvégi fordulóban a Newcastle vendégeként játszottak 1-1-es döntetlent. A hazaiaknak egészen jól megy a szezonban és ebben az évben is csupán egyszer kaptak ki két győzelem és két iksz mellett. Otthon még veretlenek az idén.

Sorozatban másodszor ikszelt a Manchester City és így már hét pontra növekedett hátránya a listavezető Chelsea-vel szemben. Azt is tegyük hozzá, hogy itt is az utolsó percben jött az egyenlítő találat, ráadásul hazai pályán, a kiesés ellen küzdő Hull City ellen.

Mindez még hagyján, de bajnoki címvédő ebben a naptári évben mindössze hat pontot gyűjtött a megszerezhető tizenötből. Persze most megy a fogadkozás, de egyáltalán nem lenne meglepő, ha most is pontot vagy akár pontokat hullajtanának Millerék.

Tipp: 1X @ 2.20

Eredő odds: 9.24