Három olyan PL meccs, ahol az MU áll leghátrébb a tabellán


Manchester United 1.50, Döntetlen 4.20, Newcasle United 6.75

Mindkét csapat hétközi pofon után igyekszik javítani a renoméján. A United hazai pályán szenvedett minimális mértékű vereséget az Everton gárdájától, míg a Szarkák egy 3-0 arányú zakóval távoztak a walesi Swansea városából.

Utoljára a 2001/2002-es szezonban győzték le a Manchestert két egymást követő hazai mérkőzésen, akkor szintén december elején a Chelsea és a West Ham lökte őket vissza a 9. helyre. Most nem kell őket visszataszítani ilyen mélységekbe, mert jelenleg is ott tartózkodnak, de egy Newcastle elleni vereség könnyen a szezonba és Moyes mester állásába is kerülhet.

Természetesen Angliában türelmesek, de szerdán az Everton vendégkórus vígan énekelte volt edzőjének a „You’re getting sacked in the morning” rigmust.

A Newcastle mindössze egy ponttal előzi meg ellenfelét, és minden bizonnyal elégedettek lennének azzal, ha ez a differencia nem változna a hétvégét követően sem. A győzelem mindenképp kelleni fog David Moyes fiainak, ha nem akarnak még távolabb kerülni az élen álló fővárosi csapatoktól, így érdemes hazai győzelmet rakni. (@ 1.50)

Annál is inkább ajánlott ez, mert a fekete-fehér egylet ritkán játszik döntetlent, idegenben konkrétan idén mindig elbillent valamerre a mérleg nyelve, így aki nem a Szarkák győzelmében bízik, annak ez egy lehetséges opció.

Tipp: Felett 2.5 @ 1.63

Southampton 4.75, Döntetlen 3.70, Manchester City 1.72

Érdekes mérkőzés elé néz a dél-angliai város csapata. A City jelenleg ugyanis érinthetetlen hazai környezetben, de amint kimozdulnak a városból, megremegnek a lábak. Az azúrkék mezesek idegenben játszott meccseik több mint felét elvesztették, pedig a Chelsea-t leszámítva igazán patinás klubhoz nem látogattak. Az idegenben szerzett 7 pont ellenére a dobogón található a kisebb manchesteri gárda, mely számára fontos a hétvégi jó szereplés. (@ 1.72)

Ezt azért merem állítani, mert a Southampton a hét közepéig nem bizonyult szívélyes házigazdának, de szerdán az Aston Villa megtörte az átkot. A teljes képhez hozzátartozik, hogy a birminghami egylet volt az egyetlen, aki a TOP 10-ből a Szentekhez látogatott, így inkább lehet vendég sikerre számítani, mint hazaira. A bíztató szezonkezdet után zsinórban három vereség jött, a kérdés az lesz hazai pályán, hogy ebből a közel egy hónapos sokkból képes-e felébredni a Soton.

Ha a fent említett dolgok bizonytalannak tűnnek, akkor a gólok száma fogadások felé érdemes fordulni. Viszont míg a Southampton meccseinek 79 %-a 2.5 gól alatt marad, addig ennek inverzét produkálja a City: 79%-ban legalább 3 gól esett a meccseiken.

Ha figyelembe vesszük azt, hogy Aguero-ék idegenben halványan pislákolnak és, hogy hazai pályán is a biztonságra törekszik majd a Southampton, így inkább az alatt fogadás lehet a vonzóbb. (@ 2.00)

Tipp: Mindkét csapat lő gólt – Nem @1.98

Arsenal 1.67, Döntetlen 3.80, Everton 5.25

A liverpooli kiscsapat nem csak magának, de a komplett mezőnynek nagy szívesség tehet azzal, ha beleköp az Arsenal levesébe a hétvégén. Ritkán látott bravúr lenne, ha egy héten belül idegenben sikerülne legyőzni a két óriást, de erre most vasárnap esély nyílik.

Egy esetleges győzelemmel az Everton bejelentkezne a BL helyek egyikére, de amennyiben az Ágyúsok otthon tartják a három pontot, akkor két győzelemnyire is duzzadhat előnyük az üldözők előtt.

A mérkőzés kimenetelére tippelni nehéz, hiszen az Everton hét mérkőzés óta veretlen, de Wenger fiai sem találtak legyőzőre az Emirates-ban a nyitóforduló óta.

Hét közben sikerült rotálni a csapatot csatárposzton, Giroud helyett dán csapattársa, Bendtner játszott, aki a meccs elején rögtön betalált.

Tipp: Alatt 2.5 @ 2.10

A három tipp eredő oddsza: @ 6.78

Számolj vissza karácsonyig az Unibet Advent kalendárral! Minden nap más promócióval várunk oldalunkon - ingyen pörgetések, bónuszok, készpénz és tárgy nyeremények, kockázat mentes fogadások a sportfogadás, a kaszinó, a póker és a bingó kedvelőinek!

Látogass vissza minden nap az újabb meglepetésekért!