Folytatódnia kell a jó sorozatoknak


Sunderland 9.85, Döntetlen 5.50, Liverpool 1.35

A Liverpool nagyon fontos győzelmet aratott szilveszter napján a Manchester City ellen. A sikernek köszönhetően a csapat továbbra is tapad a hat pontra lévő Chelsea együttesére, és négy pontra leszakította a harmadik helyen álló Cityt. A fontos 1-0 arányú diadalnak köszönhetően négy összecsapásra nőtt a Pool győzelmi szériája, amelyet kellemetlenül érintene, ha kikapna a kieső helyen álló Sunderlandtől.

A két csapat idén már játszott egymással, az Anfield Roadon 2-0 lett a végeredmény. Ha figyelembe vesszük, hogy a Vörösök az elmúlt négy Premier League találkozójukon csak egy gólt kaptak, akkor a meccsenként kevesebb mint egy gólt átlagoló Sunderland kilátásai nem valami fényesek.

Tipp: Vendégcsapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.18

West Ham United 5.65, Döntetlen 4.15, Manchester United 1.65

A hétfői játéknap záró meccsén a Manchester United tovább folytathatja a felzárkózást az élmezőnyhöz. Mourinho gárdája kezd összeállni, tíz mérkőzés óta veretlenek, ráadásul sorozatban ötször nyertek.

A West Ham 1-0-ra kikapott az előző fordulóban a Leicester City vendégeként, nyolc meccs után először fordult  elő a londoniakkal, hogy nem rúgtak gólt. Hazai pályán eddig egyetlen alkalmat leszámítva mindig betaláltak, még akkor is, ha vereséget szenvedtek.

Ha figyelembe vesszük, hogy a találkozó rendkívül fontos a Manchester United számára, és legutóbbi négy idegenbeli találkozójukon két gólt átlagoltak, akkor nem földről elrugaszkodott tipp a Vörös Ördögök 2-1-es sikerére tenni. Pontos eredmény – 1-2 @ 8.00

Konzervatívabb, de még így is jól fizető tipp arra fogadni, hogy a Manchester egy góllal nyer.

Tipp: Hendikepp – West Ham 1-0 – Döntetlen @ 3.50