Átigazolási hírek: A Tottenham ásza a Barcához tart?


A Spurs karmestere nem kíván hosszabbítani, következő állomás Barcelona lehet

Christian Eriksen hat gólt szerzett és 13 gólpasszt osztott ki az az előző szezonban a „sarkantyúsok” színeiben, így nem meglepő, hogy az egyik legbiztosabb pontnak számított a dán játékmester Maurico Pochettino együttesében.

Éppen ezért igencsak letargikus hangulat uralkodott el a White Heart Lane-en, amikor kiderült, hogy a középpályás nem kívánja meghosszabbítani lejáró szerződését és új kihívást keres magának. A jelenleg futó szerződése még két évig tart havi 30 ezer fontos fizetéssel, de állítólag Eriksen is hetente 80 ezer fontot szeretne zsebre tenni, mint két csapattársa Hugo Lloris és Erik Lamela.

Az ugyan valószínűtlen, hogy a korábbi Ajax játékos az idei nyáron elhagyná a Spurst, de tény, hogy kék-fehérek vezérkarának sürgősen elő kell állnia egy új szerződés tervezetével, ha azt kívánják, hogy egyik legpiacképesebb játékosuk a kötelékükben maradjon, mert több nagy klub, így a Barcelona is élénken érdeklődik a középpályás iránt és a katalánok képesek olyan ajánlatot tenni, ami lehetővé tenné a dánnak, hogy a közeljövőben a Nou Campba tegye át a székhelyét.

A Spurs nyeri a bajnokságot 9.00

Wenger újratöltené a Lacazette-ügyet

Az Arsenal eddig sorra kapta a kosarakat a mostani átigazolási szezonban, először, Vardy mondott nemet az ágyúsoknak, majd a másik Leicester City sztár, Mahrez leigazolásának terve esett kútba, és nem haladnak jól a tárgyalások Alexander Lacazette ügyében sem.

Ugyanakkor a Lyon csatára mindenképpen szeretne a londoni piros-fehérekhez igazolni, ügynökével erősen győzködik mint az Olympique, mint a Arsenal vezérkarát a transzfer sikerének érdekében. Eddig Aréne Wenger Mahrez megszerzésére koncentrált, de mivel ez a project nem járt sikerrel most úgy tűnik hajlandó újratárgyalni Lacazette ügyét, mégpedig első számú prioritásként.

A rutinos menedzser hivatalos sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szándékában áll leigazolni a francia válogatott támadót, akiért 40 millió fontot kínálna a Lyonnak. Az az összeg valóban elég lehet, hogy az Olympique vezérkara lemondjon egyik legjobbjáról.

Az Arsenal nyeri a bajnokságot 7.00

Az Everton is a „hattyúk” között vadászna

Az Evertonnak mindenképp középhátvédet kell igazolni abban az esetben, amennyiben elsőszámú centerhalfjuk, John Stones úgy dönt, hogy elfogadja a Manchester City ajánlatát.

Ronald Koeman első számú jelöltje a posztra a walesi Ashley Williams, aki kitűnően teljesített az Európa-bajnokságon, ráadásul éppen távozóban van csapatától, a Swanseatól.

A 10 millió fontos vételár minden bizonnyal elég lesz a walesi klubnak már csak a játékos kora miatt is, mivel Williams idén már a 32 életévét tölti be. Viszont igencsak rutinos védőről beszélünk, akinek rutinja sokat segíthet a Mersey-parti kékeknek, hogy a szezon végén kijussanak a nemzetközi porondra.

Az Everton az első négyben végez 13.00