Átigazolási hírek: Az Arsenal 16 millió fontot fizetne a MU ex-védőjéért


Wenger meglepő húzása a West Brom védőjéért

Talán még emlékszik a nyájas olvasó, hogy az Arsenal nem is olyan régmúltban a rivális Manchester Unitedtől szerződtetett védőt a francia Mikael Silvestre személyében. Most az ágyúsok hasonló dobásra készülhetnek, még ha nem is direktben az Old Traffordról hoznák el a kinézett játékost.

A londoni piros-fehéreknek ugyanis mindenképpen középhátvédre van szükségük és mivel a Valencia német bekkjével Shkodran Mustafival még mindig nincs megegyezés, Arséne Wenger figyelme egyre inkább a tavalyi szezont a West Bromnál futballozó Jonny Evans felé fordul.

Az ex-manchesteri védő Pazar szezont tudhat maga mögött Birminghamben, annak ellenére, hogy leginkább balhátvéd pozíciójában kapott lehetőséget. A 28 éves, tehát a legjobb futballista korban lévő bekkért reálisnak, mondható 16 millió fontot kínálnak az ágyúsok, így igencsak nagy a valószínűsége, hogy az északír játékos karrierjének következő állomása London legyen.

Az Arsenal nyeri a bajnokságot 7.00

Bilic a volt liverpooli védőt figyeli

A West Ham szintén védőszűkében van, mivel első számú balbekkjük Aaron Cresswell sérülés miatt kidőlt a sorból. Pótlására a kalapácsosok horvát menedzsere most egy olyan játékost figyel, aki ingyen csatlakozhatna a kerethez.

Ő pedig nem más, mint Jose Enrique, akot a Pool az idén nyáron rakott szabadlistára, így egy pennyt se kellene fizetni szolgálataiért. Igaz, hogy a spanyol védő tavaly mindössze két tétmeccsen kapott lehetőséget, Bilic mégis úgy gondolja, hogy jó üzlet lenne őt Londonba hozni megközelítőleg heti 70 ezer fontos fizetésért.

A Crystal Palace és a West Brom szintén kacérkodott az ex-newcastlei játékos leigazolásával, de ezt a fizetést egyikük sem akarja megadni, éppen ezért nagy valószínűséggel a kalapácsosok lesznek a végső befutók, akik komoly terveket szövögetnek az idei évre és nemcsak azért mert új stadiont is építettek.

A Liverpool nyeri a bajnokságot 10.00

A West Brom viszont pont a kalapácsosokat „fosztogatják”

A West Brom annak ellenére is csatárt keres, hogy megállapodtak a West Hammel a londoniaknál kegyvesztetté vált Diafra Sakhoval.

A szenegáli támadó 49 meccsen 19 gólt rúgott az Olimpiai Stadionban, de személye fokozatosan háttérbe szorult Slaven Bilic regnálása alatt, aki egyre nagyobb nevekben kezdett gondolkozni.

A kék-fehérek, ráadásul még mindig bizonytalanok Saido Berahino jövőjében, márpedig nekik mindenképpen rúgott gólokra van szükségük, hogy ellensúlyozzák az igencsak ingatag védelmüket. Sakhoért a hírek szerint 16 millió fontot fizet a West Brom, érkeztével pedig kibővülnek Tony Pulis menedzser variációs lehetőségei, mivel a szenegáli képes a szélen és centerben is játszani.

A West Brom az első tízben végez 8.00