Amikor Mourinho találkozik a valósággal


Tisztelt új plüssfigurák Chelsea mezbe bújva! Tudom, hogy vakok vagytok a Spéci Egyes mágiájától, de ideje lenne a portugál krumpli szedőt visszaterelni a való világba… Mert Ze Mourinho egy picit elszakadt a hétköznapoktól.

Azt tudtuk, hogy rettenetesen nagy stratéga, igazi mágia a játékosai szerint, ahogyan bűvöli a lelküket. Egykori alkalmazottai csudával remegő hangon emlegetik azt a napot, amikor megismerték a Pireneusi-félsziget legnagyobb szájú edzőjét. Zlatan Ibrahimovics nem sok komát tisztelt és még kevesebbet tisztel most a nagy – mondjuk jogos – egója miatt, de még a kivarrt svéd is megremeg, ha José Mourinho közelébe ér.

Gigamega koordinátor; igazi csótány az ellenfelek szerint. Josep Guardiola pedig kimondottan rühes vakarózást mutat, amikor Ze a közelébe ér, vagy a szájára veszi őt. Ahhoz is kegyetlenül és hidegvérrel ért, hogyan kell kifüstölni az ellenfél maradék, molylepkényi egóját. Odavág mindenkinek, kiröhögi a szembejövőt, alázza a kisebbet. Meg a nagyobbat. Gyakorlatilag tesz az egész világra. Kivéve a játékosait meg Abramovics atyácskát, aki azt a gusztustalanul sok pénzt kiperkálja hetente a Special menőnek!

A portugál azért olykor belefordul rendesen a világ savazásába. Az idei beszólás-sorozat köpködése különösen parádésra sikerült, miközben a csapat a saját orr-nedvén szánkázik a pokol, de legalábbis a Premier League bűzös mélységébe…

A 14. hely most annyira nem alkalmas a hencegésre, a nyeglézésre, mert ebben az állapotában még az andorrai farkas evő FC Lusitanos la Posa is széttépné a Stamford Bridge bandáját.

Jó, ezt egy kicsit bekábszizva írtam. De akkor is! Ahhoz képest, hogy az eltelt hét angol fordulóban összegyötört két győzelem, két döntetlen és öt zacskó a statisztika a londoniaknál, Mister One elég sokat magyaráz feleslegesen. Kikezdte a portugál dokinőt, ráverte a csapat vereségét, szokatlanul mogorva volt minden meccs után, megkóstolta az általa fényesre polírozott játékosait. Bevakkantott az Everton trénerének, hogy majd legközelebb ő szeretne előbb nyilatkozni, mert utazni szeretne haza. Szóval ez! Ez kemény volt! Mintha a meccsnapon kellene a nagybevásárlást intéznie a portugál családapának. Azt sem tudja, hogyan kell megfogni egy bevásárlókosarat!!!

Nemá' Ze, ez már lassan a taplóságból is kiesik, annyira vicces odamondás volt!

De fogadjunk, ha megint szétzúzzák a kékeket, az ellenfél vagy a játékvezető ismét kap az arcába egy kis fröccsenős Mourinho savat!

Fogadj Premier League meccsekre!