Pénteki mix: hazai győzelem és döntetlen


Paksi SE 1.75, döntetlen 3.50, Mezőkövesd 4.25
A szezon elején nagyszerű rajtot vett a Paks, azóta viszont látványos formahanyatlásnak lehetünk szemtanúi. Legutóbbi öt bajnokijukon mindössze négy pontot szereztek, múlt héten a szintén nem túl acélos MTK vendégeként szenvedtek 2-0-s vereséget. Ugyanakkor hazai pályán még nem kaptak az őszi szezonban, a Pécset, a PAFC-ot és a Kaposvárt legyőzték, a Honvéddal ikszeltek.

Nyolc forduló után úgy tűnik, hogy a Mezőkövesd a végletek csapata: vagy kikapnak vagy nyernek, nincs átmenet. Képesek jól játszanai és sok gólt lőni, de ugyanúgy képesek katasztrófális teljesítményre is. Az előző fordulóban 3-1-re kikaptak otthon a Kaposvártól, előtte viszont két meccset is megnyertek a Honvéd és a Puskás ellen. Eddigi mérlegük 3-0-5.

Tipp: Döntetlen @ 3.50

Augsburg 2.40, döntetlen 3.40, Borussia Mönchengladbach 2.85
Egészen jól szerepel a bajnokságban az Augsburg és ez a kijelentés még annak ellenére is megállja a helyét, hogy múlt héten kikaptak Hannoverben 2-1-re. Ezen kívül három győzelmet és egy vereséget tudhatnak magukénak, még az első fordulóból. Kedden 3-0-ra megnyerték aktuális kupameccsüket Münsterben.

Az előző fordulóban 4-1-re nyert a Gladbach hazai pályán az Eintracht Braunschweig ellen. Ez volt a harmadik győzelmük a szezonban, idegenben eddig még nem sikerült pontot szerezniük.

Tipp: Az Augsburg nyeri a meccset @ 2.40

A kombináció eredő szorzója @ 8.40