Nézzük, mit tartogat számunkra hétvége!


Bayern München1.30  döntetlen5.50  Bayer Leverkusen11.00
Ha valaki arra gondol, hogy piszok rossz sorozatban döglődik a Bayern, akkor az pont rosszul gondolkodik. Frusztráló érzés, talán még krízist is jelent a rosztovi BL bukó, de az csak egyszer volt. Mint ahogyan mindenki az életében egyszer tutira volt Bayern rajongó. Aztán leszokott róla.

Mint ahogyan mostanában a csapat leszokott a nézők, meg a világ összes Bayern szurkolójának a kényeztetéséről. Azt már most simán bevállalhatják a bajorok góréi, hogy Heynckes tréner óta csak pénzügyi kamulátorok forogtak a csapat kispadján. Carlo Ancelotti is egyre többet kényszerül magyarázkodni. Bár ő finoman kalkulál egy vereséggel itt-ott. De nem most, a Leverkusen ellen. Bármennyire is menő fiatal edző Roger Schmidt, ezen a derbin nem lesz öröme.

Tipp: Bayern München-Bayer Leverkusen 1-0 @ 8.50


Manchester United1.48  döntetlen4.60  West Ham Uinted7.60
Mourinho nem találja a tempót. Mint ha ő is kicsit kopottas lenne Angliában. A legenda múlóban, a vereség szokásos magyarázása már unalmas szintre redukálódott. Akkor lenne még szerethető a vaskos szemöldökű portugál edző, ha egyszer tényleg bemondaná, hogy ő szúrta el a meccset! Óhh, ezt azért nem! Inkább bemondta, hogy kell neki Alaba a Bayernből! Vajon ez csak a szokásos terelés a soron következő bajnokiról?

A West Ham csapata zsinórban három meccsen nyeretlen maradt, ennek ellenére ha valaki mégis megteszi a vendégek sikerét, akkor hatalmas kasza lesz a tippből! De addig el kell viselnie a többiek sajnálkozó, hibbantaknak járó tekintetét!

Tipp: Manchester United-West Ham 3-1 @ 11.50


Real Sociedad6.30  döntetlen4.80  Barcelona1.46
Lassan megtelik a Kozma utcai börtön, annyi adócsalót talált a katalán csapatnál a spanyol hatóság. Na, ez aztán az igazi demagógia. Hogy csak a rosszat mantrázzák! Viszont egyre több hír szól arról, hogy a katalán együttes nagyon nagy menői már üzemi szinten lapátolták ki a spanyol adózás elől a rengeteg pénzüket. Nem biztos, hogy sportértékű, meg büszkeség, meg minden, de az ergykori Barcás Samuel Eto'o csalásában egy magyar brigád is szerepelt. Meg Neymar aktája, ugye.

Eddig sem látszott, hogy a botrány megtörné a Barca profijait, úgyhogy a Sociedad ellen sem lesz probléma. Még akkor sem, ha az utóbbi évek legjobb szezonját futják a hazaiak, akik jelenleg a bajnokság 5. helyén állnak.

Tipp: Real Sociedad-Barcelona2-4 @ 29.00