Nézzük, mi vár ránk vasárnap!


Sevilla1.62  döntetlen4.00  Villarreal5.75
Nekem aztán mondhatnak, amit akarnak a nagyokosok, a Sevilla tutista nálam. A roppant szimpatikus trénerük, Jorge Sampaoli miatt. Az argentin emberként oktatja a világot edzősködésből, miközben ő nem is Maradona. Mert a dagitól instant módon elájul az egész planéta, miközben ez a kopasz srác meg ahová betette a lábát csak a boldogság következett.

Jó, most az Espanyol megmérte az arcukat, de ezt csak a véletlen számlájára írják. Nekem attól még simán penge edző Sampaoli, aki amúgy kihányta a 40 meccses veretlenségi sorozatból a Real Madridot. Ennél jobb referencia nem kell. Ha mondjuk májusban kiklopfolják a Barcát, az argentin műbőrfejű tréner nálam az év edzője lesz.

Tipp: Sevilla-Villarreal 3-1 @ 12.00


Augsburg2.16  döntetlen3.35  Werder Bremen3.45
Végtelenül szomorú figyelni a Werder hosszú ideje tartó vergődését. Mióta nem Otto Rehhagel meg Thomas Schaaf az edző, csak a rossz hírek és a bukdácsolás látható. Jönnek-mennek a mesterek, de nyugalmat egy sem ad. Pedig még bajnok is volt az északi csapat. De mikor? Meg emlékszik még valaki erre? Talán Willi Lemke, a hőskorszak klubgenerálisa, aki egyszerre kémkedett a KGB-nek meg hazája alkotmányvédelmének! De ez most nem a legfontosabb, sőt semennyire nem fontos.

A brémaiak legutóbbi hat fordulóban összekapart 2 győzelme, 2 döntetlenje és 2 veresége pont elég indok arra, hogy Augsburgból is hazasétáljanak üres zsebbel. Pláne meg, hogy a mostani házigizdák ősszel vidáman lubickoltak a Weser Stadionban. Mondjuk a hazaiak sem számítanak a legélesebb késnek a Bundesliga asztalfiókjában, de pont megfelelő az ellenfél arra, hogy vidám legyen a vasárnap! Halleluja!

Tipp: Augsburg-Werder Bremen 2-1 @ 9.50


Juventus1.62  döntetlen3.80  Internazionale6.00
Ki az a vak tippelő, aki hisz abban, hogy a romos Inter bármire is képes lesz az összes talján csapatot évek óta legyaluló Juvéval szemben? Még akkor is, ha a vendégek 9 ponttal lemaradva, de mégis ott toporognak a tabella elején. Az ünneplés visszavonulóját ez a tetemes hátrány fújja, innen az egykori BL győztes nem kapaszkodik a csúcsra!

Bár hét meccse veretlenek, emiatt kerültek mindig magasabbra, de ez a derbi kicsit erős lesz nekik. Ennél a csapatnál már mindenki volt edző, kivéve Pintér Attilát. De már ő sem lesz, hiszen bevállalta a tutit. Szóval mielőtt a milánóiak kezdenék magukat még több időre kitűnően érezni magukat, vasárnap este megkenik őket.

Tipp: Juventus-Inter 3-2 @ 24.00