Vb: Tovább a 16 közé


Bosznia 2.10, döntetlen 3.50, Irán 3.50
A bosnyákoknak maximum csak annyi maradt már, hogy játszanak egy jót az utolsó meccsen, hiszen két vereséggel a hátuk mögött tovább már biztosan nem juthatnak a csoportból. Argentínától 2-1-re, míg Nigériától 1-0-ra kaptak ki Besicék. Iránnal már öt barátságos meccset is játszottak és még egyszer sem tudták megverni őket: egy döntetlen és négy vereség mérlegük a közel-keleti országgal szemben.

Még van matematikai esély arra, hogy Irán továbbküzdje magát a csoportból. Nigéria ellen ikszeltek (0-0), Argentínától épphogy kikaptak (0-1), de ha elverik a bosnyákokat és a négy pontos Nigéria kikap Argentínától, akkor jobb gólaránnyal fölérhetnek a második helyre. Mondjuk ehhez gólokat kellene lőniük és ez még nem jött össze nekik ezen a vb-n, de ha létezik szolidaritás a muszlim országok között akkor könnyen elképzelhető, hogy a bosnyákok majd nem teszik oda magukat annyira.

Tipp: X2 @ 1.80

Scorecast/wincast tipp: Ghoochannejhad gól és Irán nyer @ 7.00

Ecuador 5.25, döntetlen 4.10, Franciaország 1.65
Jobb gólkülönbségének köszönhetően jelenleg a továbbjutást érő második helyen áll Ecuador, de biztosra még akkor sem mehetnek, ha esetleg megverik a franciákat, hiszen a harmadik helyezett Svájc Hondurassal játszik majd és nekik az jelenti az egyetlen esélyt a túlélésre, ha minél jobban kitömik a közép-amerikai ország legjobbjait.

Franciaországnak meg igazából elég egy döntetlen is ahhoz, hogy a legjobb 16 között találják magukat. Meglepően jól szerepel a francia válogatott, különösen a Svájc elleni gólparádé marad sokáig emlékezetes. Ecuadorral egyszer már játszottak: 2008-ban barátságos meccsen 2-0-ra verték őket.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.70

Scorecast/wincast tipp: Benzema lövi az első gólt és Franciaország nyer @ 4.75

Honduras 6.85, döntetlen 4.60, Svájc 1.44
A nulla pontos Honduras biztos nem jut tovább, de legalább keresztbe tehet Svájcnak. Olyan rettenetesen még egyik csoportmeccsen sem kaptak ki, annak ellenére, hogy nem túl meggyőző a játékuk (Franciaország 3-0-ra, Ecuador 2-1-re verte őket).

Svájcnak viszont még a három gól sem elég, ráadásul továbbjutásukhoz az is szükséges, hogy Franciaország megverje Ecuadort. Mindenestre borítékolható, hogy Svájc megpróbál majd minél több gólt szerezni, hiszen csak így van esélyük a továbbjutásra.

Tipp: Gólok száma 2.5 felett @ 1.69

Scorecast/wincast tipp: Granit gól és Svájc nyer @ 4.60