Vb: Ki jut tovább az A csoportból?


Hollandia 2.65, döntetlen 3.40, Chile 2.70
Miután a hollandok legázolták Spanyolországot (5-1), Ausztrália már jóval keményebb diónak bizonyult, de Robbenék végül őket is legyőzték (3-2). Hat ponttal a zsebükben már biztosan továbbjutnak a hollandok, esetleg még azzal lehet taktikázni, hogy az első vagy a második helyről érdemesebb-e belevágni az egyenes kieséses szakaszba.

Ugyanis Chilének is hat pontja van, és gólarányuk csak eggyel rosszabb a hollandokéhoz képest. Csak a rend kedvéért idézzük fel: Ausztráliát 3-1-re, míg Spanyolországot 2-0-ra verték. Csakúgy, mint a holland válogatott, a chilei csapat is szemre tetszetős, offenzív futballal operált eddig. Ugyanakkor az sem lenne meglepő, ha most csupán kedélyes labdázgatást hozna a két csapat meccse, hiszen ez egy kiváló alakalom arra, hogy az egyenes kieséses szakasz öldöklő küzdelmei előtt kicsit takarékon játszanak a csapatok.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.61

Scorecast/wincast tipp: Alexis Sanchez gól és döntetlen @ 10.50

Horvátország 2.65, döntetlen 3.35, Mexikó 2.75
A horvátoknak csak akkor van esélyük továbbjutni, ha ma megverik Mexikót. Három ponttal a harmadik helyen állnak, Mexikó csupán eggyel előzi meg őket. Horvátország az első csoportmeccsen botrányos körülmények között kapott ki Brazíliától (3-1), majd négyet gurítottak Kamerunnak. Ismerve a délszláv mentalitást, a motivációval biztosan nem lesznek gondok. Egyébként a 2002-es világbajnokságon már játszottak egyszer Mexikóval, azt a meccset 1-0-ra elveszítette déli szomszédunk.

Viszont Mexikónak simán elég egy döntetlen is a továbbjutáshoz, ezért ne legyenek kétségeink afelől, hogy a védekezést helyezik majd a hangsúlyt és gyors kontrákkal igyekeznek majd minél nagyobb zavart előidézni a horvátok térfelén. A mexikói válogatott masszív csapat, eddig még gólt sem kaptak. Emellett összesen egy találatot jegyezhetnek föl maguknak: az első csoportmeccsükön 1-0-ra legyőzték Kamerunt, majd Brazíliával 0-0-s döntetlent játszottak.

Tipp: Gólok 2.5 alatt @ 1.68

Scorecast/wincast tipp: Mandzukic gól és Horvátország nyer @ 4.60

Kamerun 22.00, döntetlen 9.20, Brazília 1.13
A lehető legjobb ellenféllel zárja Brazília a csoportkört: Kamerun két vereséggel gyakorlatilag már kiesett. Gólt nem lőttek még, ellenben kaptak összesen ötöt. Plusz a csapaton belül sincs minden rendben, hiszen sokáig úgy volt, hogy pénzügyi viták miatt ki sem utaznak a vb-re.

A házgazdáknak három pontra van szükségük ahhoz, hogy biztosan továbbjussanak. Ez nagy eséllyel meg is történik majd, annak ellenére, hogy nem túl jó ez a mostani brazil válogatott. Hiába van sztárokkal tele, mintha a játékosoknak nehezükre esne csapatként funkcionálni. Ráadásul a kezdő tizenegyből többen is kilógnak lefelé és talán a nagy elvárások is közrejátszhatnak a nem túl meggyőző teljesítményben.

Tipp: Félidőben Brazília vezet @ 1.40

Scorecast/wincast tipp: Neymar gól és Brazília nyer @ 1.63