Vb: Csodát csinál Costa Rica?


Argentína 2.20, döntetlen 3.30, Belgium 3.60
Meglehetősen nyögvenyelősre sikerült eddig az argentinok vb szereplése. Noha az összes meccsüket megnyerték, valahogy nem túl meggyőző a produkciójuk. Meglehetősen szürkén játszanak, és ha Messi nem csinál semmit (aki amúgy tud ennél jobban is játszani), akkor nem is történik semmi. Igaz, legutóbb Di Maria lőtte tovább őket Svájc ellen a hosszabbításban, de tényleg úgy tűnik, hogy az egész csapat Messitől várja a csodát. Ennek meg ugye megvannak a veszélyei.

Főleg Belgium ellen, hiszen elég masszív csapatról van szó. Sőt, ők is ugyanúgy veretlenek ebben az évben, mint Argentína. A belgák mérlege idén 7-1-0, míg az argentinoké 6-1-0. Belgium is hosszabbítás után jutott tovább, az USA-t verték 2-1-re. Szóval két, szinte azonos eredményekkel rendelkező csapat játszik majd egymással és így könnyen unalomba fulladhat a meccs. Egyébként kétszer már pályára léptek egymás ellen világbajnokságon: ’82-ben Belgium nyert 1-0-ra, míg ’86-ban Argentína 2-0-ra.

Tipp: Rendes játékidőben döntetlen @ 3.30

Scorecast/wincast tipp: Messi lövi az első gólt és döntetlen @ 20.00

Hollandia 1.50, döntetlen 4.25, Costa Rica 7.20
Sokáig nem fogjuk elfelejteni, ahogy Hollandia kiejtette Mexikót az előző körben: az utolsó percekig vezetett a közép-amerikai válogatott, majd a végén fordítottak a hollandok. Amúgy egészen eddig a pontig viszonylag zökkenőmentes volt Hollandia útja; az összes meccsüket megnyerték a világbajnokságon.

Most is ők az esélyesek annak ellenére, hogy Costa Rica nagyon jól teljesít a vb-n. Már az is óriási meglepetést okozott, hogy továbbjutottak a csoportból, az meg még nagyobbat szólna, ha most megvernék Hollandiát. Amúgy ezt sem lehet kizárni, hiszen ezen a világbajnokságon könnyen borul a papírforma. Nagyszerűen védekeznek a costa rica-i játékosok és elől is remek labdarúgóik vannak. Az biztos, hogy igencsak megkeserítik majd a hollandok életét.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.20

Scorecast/wincast tipp: Az első gólt Ruiz lövi és rendes játékidőben 1-1 @ 51.00