Van élet 8-1 után?


Magyarország 1.01, döntetlen 20.00, Andorra 40.00
Nagyon nem lennék most Csábi József helyében, borzalmasan nehéz lehet lelket verni egy olyan csapatba, amely pár napja a magyar labdarúgó-válogatott fennállásának legsúlyosabb vereségét szenvedte el. Ne is vesztegessünk sok szót az amszterdami éjszakára, mindenki láthatta hol is tartunk...

A legnagyobb vicc az egészben, hogy így is maradt némi esélyünk beérni a második helyre. Amennyiben Hollandia legyőzi Törökországot Isztambulban, az észtek pedig a románokat Bukarestben, mi pedig Andorrát a Puskásban. Bármekkora gödörben is van jelenleg a magyar csapat, azért Andorrát csak megverjük majd hazai pályán. Még akkor is, ha a miniállam nem titkoltan "meglepetésre készül", bármi is legyen az.  Mindenesetre fontos lenne minél előbb betalálni az ellenfél kapujába, mert az idő nekik dolgozik majd.

Andorra 2005 szeptembere óta az összes létező világbajnoki selejtezőjén kikapott, jelenleg a D csoport utolsó helyén állnak nulla ponttal, huszonnyolc kapott, és nulla rúgott góllal. Legutóbb 5-0-ra vertük meg őket idegenben és vélhetően most is nyerni fogunk ellenük, hiába van temetői hangulat a csapat körül. Egyébként ez lesz összesen a második meccsünk Andorra ellen, mivel csak 1994 óta létezik ott profi szövetség.

Tipp: Gólok száma több mint 4.5 @ 2.15