U20-as vb: Mennyi van még Irakban?


Ghána 1.90 U20, döntetlen 3.50, Irak U20 3.70
Igencsak megizzasztotta a franciákat Ghána az elődöntőben. Ugyan rendes játékidőben 2-1-re kikaptak az afrikaiak, de a második félidő hajrájáig döntetlen volt az állás. Mindenestre a bronz is szépen csilloghat majd, amennyiben le tudják majd győzni Irakot.

Azt az iraki válogatotatt, amely karnyújtásnyira volt a döntőtől, de a tizeneggyespárbajban alulmaradtak Uruguayjal szemben (hosszabítás után 1-1 volt az eredmény). Így tehát két csalódott csapat játszhat majd a bronzéremért és az egészen biztos, hogy mindent megtsznek majd a pályán a győzelem érdekében.

Tipp: Rendes játékidőben döntetlen @ 3.50

Franciaország U20 1.75, döntetlen 3.35, Uruguay U20 4.75
Már a meccs szorzói is azt mutatják, hogy Franciaország a legesélyesebb a végső győzelemre, ugyanakkor – bármekkora közhely is ez – egy ilyen torna döntőjében még bármi előfordulhat. Ami az egyéni képességeket illeti, a franciák jóval erősebbek dél-amerikai vetélytársuknál.

Viszont Uruguay ereje a csapategységben rejlik. Kérdés, hogy mennyit vett ki belőlük fizikailag és mentálisan az Irak elleni hosszabítás, és az azt követő tizenegyes párbajok.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.10

A nyár közepe nem nagyon kedvez a futball vagy a tenisz rajongóinak, így itt a lehetőség, hogy jobban teljen az idő mire a kedvenc bajnokságaid újra elindulnak! Fogadj minél több sportágra, hogy minél nagyobb bónuszt zsebelhess be: július minden hetében 5000Ft bónuszra tehetsz szert!