Tíz hasznos statisztika a Tottenham - Aston Villa FA-kupa meccshez


10. A Tottenham az utolsó nyolc meccséből hetet megnyert és csak egyszer szenvedett vereséget. Most is ők a favoritok: 1.26.

9. A házigazdák csak egyetlen meccset veszítettek el a Villa ellen lejátszott legutóbbi 16 mérkőzésükből. A pontos mérleg 12 győzelem és három döntetlen dupla esély a hazai győzelemre illetve döntetlenre: 1.04.

8. A birminghamiek utoljára 2015 áprilisában győztek a White Hart Lane-n, akkor 1-0 arányban. Hogy megint ilyen arányban diadalmaskodjanak annak a szorzója: 25.00.

7. Legutóbbi találkozójukon 2015 novemberében Londonban azonban a Spurs diadalmaskodott, mégpedig 3-1-re. Ennek az eredménynek a megismétlésének esélye: 12.00.

6. Dele Alli akkor is gólt szerzett, mostanra pedig csúcsformába lendült mivel hétszer is betalált az elmúlt négy meccs során. Könnyen megeshet, hogy most is ő szerzi az első gólt: 6.00.

5. Alli ráadásul zsinórban háromszor is duplázni tudott ezeken a találkozókon. Ez most is összejöhet a tehetséges játékosnak: 10.00

4. Az Aston Villa viszont nem igazán szeret idegenben utazni, miután hármat is elveszített legutóbbi négy idegenbeli túrájából és csak egyszer győzött. A vendégek győzelmi szorzója 12.50.

3. Azonban a vendéggárda csak ezt a három találkozót veszítette el tavaly október óta, amikor Steve Bruce átvette a csapatot, ráadásul nemrégen rangadót is sikerült nyerniük a QPR otthonában. Dupla esélyük a sikerre illetve a döntetlenre: 4.00.

2. A másodosztályú gárda csak négy gólt tudott szerezni a „sarkantyúsok” ellen legutóbbi 11 fellépésük során. Így nagy az esély rá, hogy a londoniak úgy győznek, hogy ezúttal sem kapnak gólt: 2.00.

1. Ugyanakkor az FA-kupában vívott legutóbbi három összecsapásuk során a Tottenham csak egy gólt tudott szerezni a Villa ellen. Hogy a birminghamiek ezúttal is megússzák kapott gól nélkül annak a sansza: 8.50.