Tíz hasznos statisztika a Skócia-Németország selejtezőhöz


10. A skótoknak nem megy túl jól Németország ellen: a '92-es Eb óta csak egyszer tudták őket legyőzni, egy iksz és négy vereség mellett. A vendégek számítanak favoritnak 1.40.

9. A legutóbbi két összecsapást Németország nyerte, mindkétszer 2-1-re. Egy ilyen eredmény most is benne van a meccsben 9.00.

8. Egyébként Skócia a legutóbbi négy, németek elleni meccsén rendre egy-egy gólt szerzett. Szép odds van egy 1-0-s hazai győzelemre 23.00.

7. Skócia megnyerte legutóbbi négy, hazai tétmeccsét. Nem csak ők járnak jól, ha ma meglesz az ötödik 8.50.

6. A világbajnok Németország viszont megnyerte legutóbbi három, idegenbeli meccsét. Ma összejöhet nekik a negyedik. 4.40 (Félidő/Teljes Idő - Döntetlen/Hazai)

5. Már csak azért is, mert Joachim Löw fiai legutóbbi 36 idegenbeli meccsükből csak egyet veszítettek el. Eljött a döntetlen ideje? 4.70

4. Mario Götze duplázott a lengyelek ellen múlt pénteken (3-1). A Bayern München sztárja már 16 gólnál jár a válogatott színeiben és sokat hoz a konyhára, ha megint két gólt szerez 12.00.

3. Jelenleg a Hull City játékosa, Shaun Maloney a skótok ügyeletes gólvágója. Lengyelország és Írország ellen is eredményes volt, Gibraltárank kettőt rúgott. Vajon ma este is betalál? 7.50

2. A másik oldalon Thomas Müller a legeredményesebb, a maga hat góljával. Tavaly Dortmundban betalált a skótoknak, ma akár duplázhat is 12.00.

1. A Premier League-ben futballozó két csatár Steven Naismith (Everton) és Steven Fletcher (Sunderland) összesen két gólt szerzett ebben a szezonban, a klubjaikban. Jól járunk, ha Naismith lövi az elsőt 12.00 de az sem lenne rossz, ha Fletcher tenné ugyanezt 11.00.