Tíz hasznos statisztika az Észtország-Anglia meccsre


10. Anglia és Észtország kétszer meccselt már egymással, még a 2008-as Eb selejtezőjén. Akkor az angolok mindkét meccset 3-0-ra nyerték, 7.50-szeres pénzt ér, ha megismétlődik ez az eredmény.

9. 2007 októberében Wayne Rooney lőtte csapata második gólját Észtország ellen, és ő az egyetlen játékos, aki azóta is válogatott. Esetleges mesterhármasa 13.00-szorosan térül meg. 

8. Három legutóbbi meccsét Anglia megúszta kapott gól nélkül. 1.79-es szorzója van annak, ha most sem kapnak gólt.

7. Anglia utoljára 2009 októberében veszített el idegenbeli selejtezőt, akkor Ukrajna legjobbjaitól kaptak ki. Az 1-0-s észt győzelmet 22.00-szeres szorzón mérik.

6. Az észtek Szlovénia legyőzésével kezdték a selejtezősorozatot, 10 meccsből ötöt megnyertek. A hazai siker 12.00-szeresen térül meg.

Így nyert Anglia hét évvel ezelőtt Észtországban:

5. Csütörtökön Phil Jagielka először szerzett gólt tétmeccsen, a válogatott színeiben (előtte már kétszer betalált barátságos találkozón). Az Everton védője négy meccs alatt két gólt lőtt, újabb találata 9.00-szeres szorzón pörög.

4. A Piast Gliwice középpályása, Konstantin Vassiljev az észtek ötödik legeredményesebb gólszerzője (72 meccsen 17 találat). Ha gólt lő, az 8.00-szorosan térül meg.

3. Az Arsenal csatára, Danny Welbeck nyolc meccsen hét gólt szerzett (klubcsapat és válogatott együtt) és San Marino ellen is eredményes volt. Ha duplázik ma este, akkor azzal mi is jól járunk 5.00.

2. Az előző vb selejetző alatt Észtország legjobbjai csupán hat gólt termeltek tíz meccsen. Több, mint másfélszeres pénzt ér, ha nem találnak be Anglia ellen 1.64

1. Anglia legutóbbi 13 meccsén csupán háromszor fordult elő, hogy mindkét csapat gólt szerezett, ezért van rá több, mint kétszeres odds 2.40.