Tíz hasznos statisztika az Anglia-Litvánia meccshez


10. Anglia eddig mind a négy csoportmeccsét megnyerte, most is ők a favoritok 1.10.

9. Litvánia viszont még gólt sem lőtt legutóbbi három meccsén. Ehhez képest egész csinos odds van arra az opcióra, hogy a hazaiak kapott gól nélkül nyernek 1.47.

8. Az angolok hét meccses veretlenségi szériában vannak, ha a barátságos meccseket és a Costa Rica elleni 0-0-s vb meccset is beleszámoljuk. Egy vendéggyőzelem több, mint megelepő volna 28.00.

7. Roy Hodgson fiai 12 gólt termeltek legutóbbi négy mérkőzésükön. Jól járunk, ha nem adják négy gól alá 2.38.

6. Érdekesség, hogy az angol nemzeti tizenegy legutóbbi két meccsét egyaránt 3-1-re nyerte meg. Egy ilyen eredmény most egész sokat hozna 14.00.

5. A hazai csapat mindössze egy gólt kapott a selejtezők során. Nem valószínű, hogy litvánok feltörik az engol védelmet, de érdemes eljátszani a gondolttal 11.50.

4. Danny Welbeck már öt gólt lőtt az Eb-selejtezők alatt, újabb találata nekünk sem jönne rosszul 2.02

3. Wayne Rooney hét gólt szerzett legutóbbi nyolc válogatott meccsén. Vajon ő lövi az elsőt? 4.00 

2. Harry Kane már 29 gólt lőtt a szezonban (minden sorozatot beleszámolva), a PL góllövőlistáját 19 találattal vezeti. Lehet, hogy inkább ő szerzi az első gólt? 4.00

1. A Tottenham csatára első mesterhármasát szerezte múlt héten a Premier League-ben, de ez volt a második triplája a szezonban, ha minden sorozatot beleszámolunk. Egy mesterhármas most is nagyot szólna tőle 19.00.