A szerbek megverik még a Tejútrendszer korosztályosait is


Szerbia1.65  döntetlen3.60  Magyarország5.10 

Igaziból eléggé paráztunk ettől az új-zélandi kirándulástól. Korában gyakran porrá égtünk korosztályos tornákon, na jó 1994-es ifi Eb-n nem, de az meg már 21 éve volt.

Szóval, már akkor csokiskarika lett az alsógatyán a jel, amikor Gibraltárral összehozott minket a sors. Abból az edzőbuktatós 2-2-ből sem jött ki jól a csapat vezetése, úgyhogy farizmainkat összeszorítva várunk mi lesz velünk ott, úgy, hogy a vébé előtt kineveztek egy új főnököt, akit meglátva a magyar állapotokat, azonnal nagytakarításba kezdett! Híjnye, lett is ebből akkora csörömpölés az edzői társadalomban, hogy majdnem a strasbourgi bíróságig szaladtak a cé, bé, aá licenszesek. Megalázásról, szembeköpésről, mitakarezitt harsogott a levegőben. Pláne, hogy 33 –as keretről szorította össze a csapatot, itthon nem gyakran alkalmazott módszerrel.

Paráztunk, naná, mi lesz ebből, de aztán beleugrottak az észak-koreaiak egy csinos ötös méretű zakóba, amitől mindenkinek kipattant a szeme. Nem lesz könnyű az észak-koreai vezetőknek otthon elmagyarázni ezt a méretest. Ha egyáltalán eljutnak odáig, hogy meghallgassa őket valaki. Még az is lehet, hogy nem csak a selejtezőből, de még a repülőgépből is kiesnek hazafelé!

A következő meccsen braziloknak – a FIFA segedelmével – egy szaúd-arábiai odapakolt egy ócska tizit! Egy olyan játékvezető, aki egyébként otthon rengeteg buckalakó tétmeccsén buzgólkodott korábban. Akinek a magyar szurkolók beígérték, idézem: „el lesz vágva a torkod légpuskával, te k.cs.g!”

A Nigéria elleni meccsre akár ráfoghatnánk azt is, hogy jobbak voltak, de sokkal ízesebb azt mondani: taktikai okból kaptunk ki. Mert Magyarországon csúcson pörög a kifogásgyár! Amúgy meg, ha győzünk, a németekkel kellett volna játszani. Jobb így okosban… A szerbekkel. Akik, ha jók, megverik a Tejútrendszer korosztályosait, ha meg nem, akkor a Lakatlan-szigetektől is kikapnak. Hajrá Fijjúk!

A meccs hajnali hatkor indul, de, hogy tökéletes legyen a szerdai kóválygás, előjátéknak ott az NBA döntő éjjel háromtól.

Fogadjunk, hogy lesz, aki mindkettőt megnézi! 

Tipp: Továbbjutó – Magyarország @ 2.75