Szerb-horvát csata és egyéb meccsek


Olaszország 1.35, döntetlen 4.60, Bulgária 9.00
Az itáliai nemzeti tizenegy nagy lépést tehet meg Brazília felé, ha behúzzák a bolgárok elleni selejtezőt. Tizennégy ponttal vezetik a csoportot, mögöttük tíz ponttal a második helyen van Bulgária. Ebben a naptári évben összesen hat meccset játszott pályaválasztóként a Squadra Azzurra, ebből kettőt megnyertek, kétszer játszottak döntetlent és kétszer kikaptak. Utolsó római fellépésük alkalmával Argentínától szenvedtek vereséget barátságos meccsen (1-2). Persze a bolgárok nyilván nem említhetők egy lapon Messiékkel.

Még akkor sem, ha nem olyan rossz ez a bolgár csapat, idén öt meccsből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek és egyszer kikaptak. Mondjuk ez a vereség nem sok jót sejtet, mert ezt pont a legutóbbi meccsükön sikerült összehozniuk. A világverőnek semmiképp nem nevezhető Macedónia vendégeként simán kikaptak 2-0-ra barátságos meccsen.

Tipp: Olaszország nyeri a meccset @ 1.35

Szerbia 2.50, döntetlen 3.00, Horvátország 2.85
Valószínűleg senkinek nem kell külön elmagyarázni, hogy mekkora tétje van ennek az összecsapásnak, annak ellenére, hogy a szerbek már biztos nem fognak kijutni a vb-re. Ahhoz ugyanis hét meccs alatt illet volna hét pontnál többet gyűjteniük. Márciusban 2-0-ra kikaptak a horvátok elleni selejtezőn, majd utána nyertek Skócia ellen otthon (2-0). Belgiumban is kikaptak, legutóbbi barátságos meccsükön pedig Kolumbiától szenvedtek vereséget.

Horvátország tizenhat pontot gyűjtött eddig az A jelű csoportban, három ponttal vannak leszakadva az éllovas Belgiumtól. Az első helyre talán még odaérhetnek, de akkor most már nem szabad pontot veszíteniük. Idegenben még soha nem játszottak Szerbia ellen, de az biztos, hogy nem feltartott kézzel érkeznek majd Belgrádba. 2013-ban az összes idegenbeli meccsüket megnyerték, bár az ellenfelek nem voltak túl acélosak: Dél-Korea, Wales és Liechtenstein ellen sikerült győzniük vendégként.

Tipp: Horvátország nyeri a meccset @ 2.85

Írország 2.70, döntetlen 3.15, Svédország 2.55
Hat kör után három tizenegy pontos csapat van a C csoportban, ebből kettő Svédország és Írország. Mindkét válogatottról elmondható, hogy szinte teljesen esélytelen utolérniük a 16 ponttal csoportelső németeket. A selejtezők során egyedül Németországnak sikerült megvernie az íreket, mondjuk akkor nem volt kegyelem, 6-1-re nyert Dublinban a német válogatott. Írország márciusban 0-0-ás döntetlent játszott a svédekkel, gólparádéra most se számítson senki.

Szóval Svédország nem áll túl jól jelenleg, de hát Ibra mégiscsak a skandinávoknál játszik és Lothar Matthaus magyarországi tevékenysége óta mindannyian tudjuk, hogy bármikor benne van egy „fuckin’ goal.” Mindenestre össze kell szedniük magukat a svédeknek, hogy legalább a pótselejtezős helyet elérjék. Legutóbbi két selejtezőjük igencsak kínosra sikerült: 2-1-re kikaptak Bécsben az osztrákoktól, majd a Feröer-szigetek válogatottját is csak kínkeservesen tudták legyőzni otthon (2-0).

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 1.75

Anglia 1.06, döntetlen 12.00, Moldova 25.00
Akadnak hiányzók bőven az angol válogatottnál, a legnagyobb probléma talán mégiscsak az, hogy fejsérülése miatt Rooney sem lehet ott a Moldova elleni meccsen. Ennek ellenére nem kell félteni az angolokat, sőt hazai pályán kötelező számukra a győzelem egy Moldova szintű csapat ellen. Még akkor is, ha Rooney mellett Glen Johnson és Phil Jones sem játszhat majd bokasérülés miatt. Egyébként Anglia tizenkét pontot szerzett eddig a H csoportban és így a tizennégy pontos Montenegró mögött csak a másodikak (mondjuk Anglia eddig eggyel kevesebbe meccset játszott).

Moldova öt pontjával az ötödik, 2013-ban eddig egyszer léptek pályára idegenben, akkor kikaptak Ukrajnától 2-1-re.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 3.70

A kombináció eredő szorzója @ 24.91

Péntektől keddig számtalan másik világbajnoki selejtezőt rendeznek, így itt a remek alkalom, hogy kivedd a részed az akcióból és nyerj egy Puskás mezt, készpénzt vagy kockázatmentes fogadást!

Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!