A pótselejtező margójára


A hivatalos vaker, amivel mindig beetetnek minket, naná, hogy megint kikerült a szószedetbe. Lassan unalmassá válik, hogy a „control c – control v” gombok nyomkodásában láthatjuk az állandóság egyik jegyét. „Mindent megteszünk a siker érdekében…, nagyon jók vagyunk…, ez az utolsó lehetőség…, tényleg nagy lehetőség előtt állunk…, 50-50 százalék…,  bla bla bla”.

Ezt mindig megkapjuk, plusz ehhez jön a depressziós ruhában molyoló Storck süketelése. Újdonságként még ehhez vehetjük a német csóka miskároló hadműveleteit, amit rajta, meg az importált haverjain kívül senki sem értett. Hogy tudniillik eszeveszett tempóban hajigálta ki az embereket – hovatovább Dárdai Pál embereit – és olyan arcokat hozott maga mellé, akiket az edzői pályán csak a feleségeik láttak sikeresnek. Ők is csak a bónuszpénzből megvásárolható Gucci táska reményében.

Andy Möller nem álláshalmozó: jöhet a nemzeti válogatotthoz szakembernek és kapásból, hihetetlen rutinnal, kölni labdarúgó hoch diplomával, 50-50 százalékban látta a magyar és a norvég esélyeket. Bravó! Tiszta szerencse, hogy ekkora aggyal nem Bukarestbe, hanem Budapestre érkezett!

Aztán a válogatott keret kialakítása is elég komoly hörrenést okozott a közvéleményben. Olyan emberek kerültek be, akiket klubjuk csak azért visz idegenbe, hogy ne pattogjon a busz hátulja. Az import kazahnál meg ott fényeskednek a címeres melegítőben.

„Hogy kicsoda? – kérdezték az újságosnál az indokolatlan illető személyét firtatva – az mit keres keretben? Már a nagymamája sem draftolná, ő sem látta régóta játszani az unokáját.”

A magyar fiatalemberek harsognak, hogy végre nem csak turistaként mehetnek egy nagy tornára, hanem vérben forgó szemekkel izzíthatják majd a magyar válogatott játékosokat az Eb-helyszíneken. Az idősebbek, akiket 1986-ban megégettek az irapuatói forróságban, már jóval visszafogottabbak. Az akkori válogatott térdre süllyesztette majdnem az egész világot, míg a mostaniak éppen, hogy elcsúsztak-másztak idáig.

Fogadjunk, hogy mindenki befeszül majd a norvég-magyar meccs előtt!!!

Fogadj most a Norvégia-Magyarország pótselejtezőre! Ha az első meccsre legalább 1500 Ft értékben fogadsz, akkor a visszavágóra egy 1500 forintos kockázatmentes fogadást kapsz tőlünk!