Öt dolog, ami biztos megtörténik majd az Eb-selejtezők során


1. Harry Kane lövi Anglia utolsó gólját - 4.00

Nagy eséllyel Kane nem kezd majd  – ahogyan Daniel Sturridge sem játszik – de a végén biztos beáll majd a litvánok ellen. Huszonkilenc találatával jelenleg Kane az angolok első számú gólvágója, úgyhogy a padról beállva is veszélyt jelent majd.

 

2. Gareth Bale-t nem fütyülik ki és még gólt is szerez - 2.85 

Wales v Cyprus - EURO 2016 Qualifier : News Photo

Bale visszatér oda, ahol szeretik és megbecsülik úgyhogy a válogatottal tartó szurkolók nagy eséllyel élőben láthatják majd, ahogyan gólt szerez. A walesiek egyébként nem számíthatnak könnyű meccsre Izraelben, de a Real klasszisának vezetésével összejöhet egy idegenbeli siker.

 

3. Skócia ötöt rámol Gibraltárnak - 6.00

Gibraltár válogatottja rossz. Tényleg az. Hetet kaptak a lengyelektől és az írektől, a németek pedig csak azért álltak meg négynél, mert rossz napot fogtak ki. A skótoktól elvárható, hogy legalább öt gólt rúgjanak a törpeállam legjobbjainak.

 

4. Thomas Müller kezdi a gólgyártást Grúziában -  4.30

FBL-EURO-2016-GER-GIB : News Photo

Németország inkább amolyan "jómunkásember" mintsem "sziporkázó géniusz", mióta megnyerte a vb-t. Lengyelországban volt is egy kisebb kisiklásuk (2-0-ra kikaptak Reusék) de aztán szép lassan magára talált a Nationalelf. Grúziában nagy esély van rá, hogy Müller meglövi ötödik gólját a selejtezősorozatban.

 

5. Lewandowski gólt szerez Írországban - 3.15

Robert Lewandowski már négy gólt rúgott Lengyelország színeiben a selejtezők alatt, egyedül Danny Welbeck szerzett nála többet. Nem lesz egyszerű a lengyelek dolga Dublinban, de a Bayern csatára dönthet.