Olaszország továbbjuthat, Anglia most lehet óvatos, Romániának nyernie kell


Ne felejtsd, nem csak fogadhatsz nálunk ezekre a meccsekre, de mindet nézheted is, ugyanis streammel fedjük le az európai vébéselejtezőket.

Románia 2.20, döntetlen 3.30, Törökország 3.10
Most azon izgulhatnánk, hogy itt mi lesz, ha nem lennénk a világ lúzerei, de mivel pillanatnyilag azok vagyunk, sötétebb pillanatainkban azt számolgatjuk, hogy ha kapunk Észtországtól egy négyest, ezen a meccsen pedig döntetlen születik, vagy a törökök nyernek, akkor mi lezuhanunk az ötödik helyre a csoportban... Na de hagyjuk is ezt, mert ez már nagyon nem egészségtelen, az önpusztításba hajló cinizmus, amire noha mindenkép rászolgált a csapat legutóbbi fellépésével, korábban annyira nem voltak ügyetlenek, hogy mostanra eljátsszák minden esélyüket, ha tehát itt mondjuk döntetlen vagy ami még jobb, vendéggyőzelem születne, mi pedig ütnénk az észteket, akkor kicsit megint ábrándozhatnánk a hollandoktól elszenvedett újabb kiadós ruháig... De nem ez lesz, mert noha a románok nagyon rosszak, és valamiért még az a téves kép él az emberben, hogy a török foci jó, valójában a törökök még rosszabbak – ezt saját szemünkkel is láthattuk a Puskásban –, mert a legjobbjaik a német válogatottban játszanak, a klubcsapataikban meg brazilok és Drogbák, így a kettő feletti szorzó a hazaira ajándéknak tűnik. Persze, a rossz románoknak meg kell dolgozniuk ezért a három pontért, éa Bukarestben valószínűleg Ömer Toprak nem fog gólpasszt adni Maricának a második percben, de valahogy ki fogják szenvedni a győzelmet.
Tipp: 1 @ 2.20
Alternatív tipp: 0–1-ről X @ 4.10

Olaszország 1.50, döntetlen 3.85, Csehország 7.00
A csehek is olyanok, mint a törökök, vagyis az ember még mindig hajlamos azt hinni, hogy egész jók, de valójában már nem azok, olyannyira, hogy ha nem figyelnek, akkor még minket sem tudnak megverni, pedig mi aztán igazán rosszak vagyunk – sőt, olyanra is képesek, hogy otthon kikapnak Örményországtól 2–1-re. Ez így nagyon durva csoport lett, a 17 pontos olaszok egy győzelemmel már kint is vannak a vébén, mögöttük pedig Bulgára 10, Csehország, Örményország és Dánia 9–9 ponttal tülekszik a pótselejtezőért. Az olaszokban az a jó, hogy megbízhatóak, hazai pályán szinte mindig nyernek, de sose törik össze magukat, ami a legjobb kombináció a fogadó számára, aki már tolja is föl a házat a szoros hazai győzelemre.

Tipp: 1 @ 1.50
Alternatív tipp: 0–1-ről X @ 3.45

Ukrajna 2.70, döntetlen 3.20, Anglia 2.65
Ez a legkeményebb meccs a három közül. Az angolok most olyanok, hogy idegenben is tudnak nyerni, és nehogy már egy Ukrajnától meg kelljen ijdeniük, de akkor is ott motoszkál az emberben, hogy ezek azért idegenben bárhol és bármikor ki tudnak kapni, hiszen britek. Még akkor is, ha nem tudják, kik azok a britek. Az angolok szerencséje, hogy vesztett pontok tekintetében hárommal előzik Montenegrót, Ukrajnát pedig eggyel simán, vagyis nekik itt a döntetlen sem akkora tragédia, csak kikapniuk nem szabad, Roy Hodgson pedig ha valamihez, akkor ehhez nagyon ért.

Tipp: X2 @ 1.40
Alternatív tipp: X @ 3.20

A tippsor eredő szorzója: @ 4.62
Az alternatív tippsor szorzója: @ 45.26