Még szerencse, hogy Kleinheisler jól kipihente magát a klubjában!


Ettől aztán még a legdurvább sportfogadó arcok is térdre estek, bármilyen fain kapcsolati rendszerrel páváskodnak a szerencsejátékosok elitjében. A magyar nemzeti labdarúgó válogatott kemény, olykor kegyetlen kemény játékkal, de nyert a halszagú, az olajos gazdagságuktól merevre részegedő norvégok vendégeként.

Még úgy is jó volt a magyar csapat, hogy a két kőgazdag szelfivitéz láthatóan annyira utálta a másikat, hogy kettejük melójában, a csatársorban egy szottyadt kis kényszerítőjük, de még jó bedobásuk sem volt egymáshoz. Ami persze magában hordozza, hogy duójuk mutatványa annyira távol állt a csapat játékától, mint Dzsédzsé a benzinkúttól. Róluk leginkább a semmi jutott az eszébe az egyre jobban felhorgadó magyarnak. A Szalai–Dzsudzsák golfpáros elképesztő minőségű produkciót mutatott be. De francba a savazással, a két komának elég lesz megoldania saját kínját, nem kell ahhoz kibic.

Viszont dicséretes volt a játékosok hozzáállása a témához! Elszántságból pipa, küzdeni akarásból pipa, keménységből csillagos pipa, nem túl sűrűn előforduló szellemes játékból pipa!!!

Olyan erények csillogtak, melyeket ritkán látott a magyar népernyő közössége! Megalkuvást nem tűrően csapták össze a vikingek rossz helyen riszáló bokáját! Guzmics Ricky „Balboa”, ahogyan kell, úgy ütötte az ellenfelet földön, levegőben! Réz gróf pedig rém kellemetlenül pattogott a buflák norgék között! Ahogyan megkínálta a páncélkesztyűben odvaskodó norge kapust rövid időn belül, az valami csuda volt! Még tiszta szerencse, hogy a kis Vuk jól kipihente magát a klubjában, elég erős volt, hogy borogassa, bosszantsa a colos védőket!

Király Gábor alaposan megünnepelte a századikat, mert kivédte az északiak szemét, kézzel, lábbal! Elég biztos vagyok abban, hogy az eurosportos wattsban láthatjuk majd a kapus gesztusát Clattenburg játékvezető irányába…

Storck is végre úgy felöltözött, hogy jó volt ránézni, még Lakatos Márk is elégedett lehetett vele. Vasárnapra annyi lesz a feladat, hogy mindenki helyén kezelje ezt a győzelmet!

Fogadjunk, hogy megint nem kell hergelni a magyar szurkolókat, hogy vasárnap telt ház legyen a visszavágón!!!

Fogadj most a Magyarország-Norvégia pótselejtezőre