Hármas kombi a felkészülés jegyében


Törökország6.50  döntetlen3.85  Brazília1.55
A török labdarúgás finoman fogalmazva sem éli fénykorát – erről már a vb selejtezők alatt testközelből is meggyőződhettünk. De klubfutballban sem tudják azt nyújtani, mint pár éve.

Visszatérve a válogatottra, a 2016-os Eb kvalifikációs sorozat sem indult jól számukra: vereség Izlandon, majd vereség otthon a csehektől, legutóbb pedig Lettországban ikszeltek, ami szintén nem egy bravúros teljesítmény.

A brazilok viszont elkezdték újjáépíteni a hazai rendezésű vb-n leszerepelt csapatot, a kispadon újra az a Dunga ül, aki 2006 és 2010 között irányította a válogatottat. A keretből jó pár játékos kikerült, helyükre kevesebb rutinnal rendelkező újoncok kerültek. A csapat gerincét így is leginkább az európai légiósok adják. Tétmeccsen értelemszerűen még nem bizonyított az újragondolt Selecao, viszont a vb óta lejátszott négy barátságos meccset kapott gól nélkül nyerték meg (Kolumbia, Ecuador, Argentína és Japán legjobbjai ellen).

Tipp: Neymar gól és vendég @ 2.43


Hollandia1.90  döntetlen3.60  Mexikó3.85
Pikáns meccset rendeznek Amszterdamban, hiszen a vb-n pár hónappal ezelőtt a hollandok úgy ejtették ki Mexikót a legjobb 16 közül, hogy a 88. percig a közép-amerikai ország vezetett, majd hat perc leforgása alatt fordított az Oranje, amely aztán később bronzérmes lett.

Louis van Gaal távozása mintha kisebb törést okozott volna, mert a holland válogatott korántsem nyújtja azt a teljesítményt, mint amilyen egy ilyen világbajnokság után elvárható lenne. Három Eb selejtező alatt mindössze három pontot szereztek: Kazahsztánt verték meg otthon, de az a meccs is nehezebbre sikerült a vártnál. Emellett kikaptak Izlandon 2-0-ra és Csehországban is (2-1). A védelem nem funkciónál úgy, ahogy kéne, és ez mindenképp komoly lehetőség Mexikó számára, akik viszont pont a fegyelmezett védekezésnek köszönhetően jutottak tovább vb csoportjukból.

Gólt a világbajnokság óta nem kaptak, pedig már négy barátságos meccsen túlvannak. Ebből hármat megnyertek és egyszer ikszeltek (Chile) igaz, nem játszottak erős csapatok ellen. (Sorrendben Chile, Bolívia, Honduras, Panama).

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.87


Argentína1.26  döntetlen5.50  Horvátország12.00
A West Ham United pályája ad otthont az összecsapásnak, ilyenformán Argentína csak névleg számít hazai csapatnak. A világbajnokságon elkerülte egymást a két együttes, utoljára 2006-ban játszottak egymással, azt a felkészülési meccset Horvátország nyerte.

A vb döntős Argentína három barátságos meccset játszott a világverseny óta, az elsőt rögtön az ellen a német válogatott ellen, akiktől kikaptak a döntőben. Düsseldorfban viszont 4-2-re Argentína nyert. Aztán jött egy 2-0-s vereség Brazíliától, majd egy Hongkongi hakni keretében vágtak egy hetest a házigazdáknak.

Már a világbajnokságon is láthattuk, hogy Horvátország jó csapat, és ha nincs az az ominózus nyitómeccs a brazilok ellen, akkor akár többre is vihették volna. Viszont az Eb selejtezőkön eddig száz százalékos déli szomszédunk, gólt még nem kaptak, de kilencet lőttek három meccs alatt.

Igazi hajtós, küzdős meccsre van kilátás, ahol egy gól dönthet.

Tipp: Gólok száma 3 alatt @ 1.68

Eredő odds: 7.76

A mérkőzéseket élőben követheted az Unibet TV-n