A H-csoport küzdelmeivel zárul a csoportkör


Algéria 3.55, Döntetlen 3.55, Oroszország 2.10

Ma ki-ki meccset játszik egymással Oroszország és Algéria. Ugyan létezik olyan forgatókönyv, mely szerint egyikük sem jut tovább, de erre kevesebb az esély, mint hogy ezt a csoportot választják meg minden idők legizgalmasabb kvartettjének. Ehhez döntetlent kell játsszon egymással a két csapat 3.55, illetve Dél-Korea legalább három góllal meg kell verje úgy Belgiumot 50.00.

Mit várhatunk a mérkőzéstől?

Az eredmény- és ezzel együtt a támadáskényszer egyértelműen az oroszok vállát nyomja. Mindkét eddigi meccsük szoros volt, Belgium ellen nem bírták a nyomást és kaptak egy gólt a hajrában, míg Korea ellen egyértelmű csalódás volt a nyitómeccsen produkált 1-1-es döntetlen.

Algéria kényelmesebb szituációban van, ráadásul a belgák ellen ők is az utolsó pillanatban hullajtottak pontot. Korea ellen a Vb egyik legjobb meccsét játszották, az ország labdarúgásának legnagyobb sikerét érnék el azzal, ha nem kapnának ki Oroszországgal szemben - Dupla esély – 1X 1.77. A látottak alapján mindenképp biztatóbb az afrikai csapat játéka, valószínű ebben az is nagy szerepet játszik, hogy az időjáráshoz és a magas páratartalomhoz jobban sikerült alkalmazkodni, mint Oroszország válogatottjának.

Játékosok

Az algériai csapat öt gólját öt különböző játékos szerezte, de a csapat legnagyobb sztárja mindenképp a Valenciát erősítő Feghouli. Ha ő bármikor betalál és a csapat nyer, akkor az szépen fizet 8.00. Mivel igen nagy téttel bíró meccsről van szó, benne van a pakliban, hogy ezt 11-esből teszi meg, erre az oddsz 9.00.

Oroszország eddigi egyetlen világbajnoki találatát 2014-ben Kherzakov szerezte, ha ma ő nyitja a gólok sorát, akkor azon tisztességes hasznunk lehet 5.60.

Dél-Korea 4.75, Döntetlen 3.80, Belgium 1.77

Belgium gyakorlatilag már továbbjutott a csoportjából, de egy pontot mindenképp kellene szerezzen a csapat, ha biztosítani szeretné első pozícióját a csoportban. Ennek különösen amiatt van nagy szerepe, mert a H csoport győztesét elkerülhetik,  ráadásul annak tudatában léphetnek pályára, hogy tudják, Németország lesz-e az ellenfél, vagy esetleg valaki más.

Dél-Korea esélyei gyakorlatilag csak matematikai, hiszen azt a belga válogatottat kellene legyalulja fölényes, legalább háromgólos győzelemmel, akik eddig a védekezésükben bízhattak a legjobban és mindössze egyetlen 11-es gólt kaptak az elmúlt két meccsen.

Mit várhatunk a mérkőzéstől?

A belga szövetségi kapitány, Marc Wilmots kijelentette, hogy nem fog tartalékolni a csapat, ezért a darabjaira hullott, valószínűleg kitámadó ázsiai csapat ellen ők a toronymagas esélyesek 1.77. Valószínű most szeretnék elkerülni azt, hogy a második félidő végére marad a döntés, így jó fogadásnak tűnhet, hogy mindkét félidőben esik belga gól 2.67.

Egy hasonló alternatíva lehet az is, ha kombináljuk a győzelmek és gólok számát és a „Belgium nyer, illetve 2.5 gólnál több fog esni” opciót választjuk 2.80.

Játékosok

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Lukaku formája eddig hatalmas csalódás, kérdés, hogy harmadik alkalommal is megkapja-e a bizalmat a kapitánytól. Remek cserének bizonyult Kevin Mirallas, könnyen elképzelhető, hogy betalál 3.30.

A koreai csapat Son Heung Min lábában bízhat 3.85, de aki nem akar kockáztatni, az inkább arra tesz, hogy az ázsiai csatár nem talál be 1.25.